Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
Κρούσμα προκλητικού αυταρχισμού

Συνέλαβαν στέλεχος της ΚΝΕ με την πρόφαση του προσηλυτισμού!!!

Τους ξεπεσμένους και άθλιους παιδονόμους περασμένων δεκαετιών, μιμήθηκε ο διευθυντής του 7ου Ενιαίου Λυκείου Πατρών, Κυριάκος Μπουρογιάννης, που, στην προσπάθειά του να παρεμποδίσει τη δράση της ΚΝΕ και να τρομοκρατήσει τους μαθητές του σχολείου, κάλεσε χτες το πρωί την Ασφάλεια Πατρών, με την αιτιολογία ότι ένα ύποπτο άτομο κινείται έξω από το σχολείο.

Οι άνδρες της Ασφάλειας, αφού συνέλαβαν το στέλεχος της ΚΝΕ, την οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, με την πρόφαση - υποψία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Στη συνέχεια, βέβαια, της αποκάλυψαν τον πραγματικό λόγο της σύλληψής της, προσάπτοντάς της ευθέως την κατηγορία του προσηλυτισμού(!!!), επειδή προπαγάνδιζε τις θέσεις και την πολιτική της ΚΝΕ, μέσω της εφημερίδας της ΚΝΕ, του «Οδηγητή».

Τελικά, την άφησαν ελεύθερη, με την προειδοποίηση - απειλή να μην ξαναπάει στο συγκεκριμένο σχολείο.

Σε ανακοίνωσή του, το ΝΣ Αχαΐας της ΚΝΕ, αφού καταγγέλλει ως προκλητική και αντιδημοκρατική τη συμπεριφορά του λυκειάρχη του 7ου Λυκείου, καταδικάζει τη σύλληψη του στελέχους της ΚΝΕ, «επειδή διέδιδε τις θέσεις της Οργάνωσης με τη διακίνηση του "Οδηγητή", οργάνου του ΚΣ της ΚΝΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ