Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Πολύμορφες, ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Η παρέμβαση της ΚΝΕ στη νεολαία αφορά όλα τα θέματα της επικαιρότητας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σε κάθε χώρο. Αυτή η παρέμβαση δεν περνάει μόνο μέσα από την καθημερινή δράση της Οργάνωσης στα σχολεία, τις σχολές και τους χώρους δουλιάς, αλλά και μέσα από πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούν αυτές τις μέρες οι οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν ως εξής:

  • Σήμερα Τετάρτη:

- Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση στο αμφιθέατρο Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πάτρας, στη 1 μ.μ., με θέμα: «Πάλη ενάντια στην παγκοσμιοποίηση... ίσον πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό». Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Νομαρχιακή Οργάνωση Χίου διοργανώνει εκδήλωση στις 8 το βράδυ, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου, για το τελεσίγραφο Ανάν και τις θέσεις του ΚΚΕ για το Κυπριακό. Θα μιλήσει ο Γιώργος Αμπατζής, γραμματέας της ΝΕ Χίου του ΚΚΕ.

- Η οργάνωση του Φιλολογικού Τμήματος Αθήνας πραγματοποιεί συζήτηση με θέμα: «Η θετική συνεισφορά του Βυζαντίου στην Ιστορία», στη 1 το μεσημέρι.

  • Αύριο Πέμπτη:

- Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΤΕΙ Λάρισας διοργανώνει, στις 12 το μεσημέρι, εκδήλωση με θέμα τη Σύνοδο Κορυφής στην Κοπεγχάγη. Θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ και θα μιλήσουν ο Χρ. Χαλκιάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Αντ. Κακαράς, αρχιπλοίαρχος ε.α. και εκπρόσωπος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα.

  • Την Παρασκευή 13/11:

- Η Νομαρχιακή Οργάνωση Μυτιλήνης πραγματοποιεί στις 5 το απόγευμα εκδήλωση για Κυπριακό, στο κτίριο Γεωγραφίας του πανεπιστημίου, στο παλιό «Ξενία».

- Η Νομαρχιακή Οργάνωση Χίου, στις 6 το απόγευμα, στο Τμήμα Ναυτιλίας του πανεπιστημίου για την απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών γραμμών.

- Το Σάββατο 14/12, η Οργάνωση Ικαρίας διοργανώνει στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Ραχών, εκδήλωση για τα 35 χρόνια της ΚΝΕ και θα μιλήσει ο Φώτης Καρούτσος, γραμματέας της οργάνωσης.

Τιμούν το ΔΣΕ στη Λαμία

Αγωνιστική συγκέντρωση - εκδήλωση τιμής στους αγωνιστές του ΔΣΕ διοργανώνουν την Κυριακή 15/11, οι Οργανώσεις Περιοχών Θεσσαλίας - Αν. Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ στη Λαμία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- Στις 5 μ.μ. συγκέντρωση - εκδήλωση στο σημείο που δολοφονήθηκαν εκατοντάδες αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στη Λαμία.

- Στις 5.40 μ.μ. πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λαμίας.

- Στις 6.30 μ.μ. εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο, όπου θα μιλήσει ο Γ. Χώτος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ