Πέμπτη 16 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ η κυβέρνηση

Χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση από τις κατευθύνσεις της Κομισιόν θα κινηθεί η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες, με κύρια αιχμή στο εργασιακό τοπίο.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, Ν. Χριστοδουλάκη, ο οποίος, παίρνοντας «γραμμή» από την πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ελληνική οικονομία, έκανε λόγο για επιτάχυνση στην εφαρμογή των αντιδραστικών διαρθρωτικών αλλαγών και, ιδιαίτερα, των αντεργατικών πολιτικών στην αγορά εργασίας και στην Κοινωνική Ασφάλιση. Στο πνεύμα αυτό, η κυβέρνηση επικεντρώνει τις προσπάθειές της στην παραπέρα προώθηση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης. Σημειώνεται, επίσης, ότι η έκθεση της Επιτροπής για την ελληνική οικονομία βάζει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο τις συντάξεις και τις κοινωνικές δαπάνες.

Από την πλευρά του υπουργείου Εργασίας, ο αρμόδιος υφυπουργός με άρθρο του σε χτεσινή πρωινή εφημερίδα επιχείρησε να παρουσιάσει ως νομοτέλεια τις προωθούμενες ανατροπές, ενώ ο υπουργός Εργασίας με συνέντευξη στο Ναύπλιο ανέθεσε στην Αστυνομία και στο Λιμενικό ρόλο «ειρηνοποιού» για την αντιμετώπιση της μεγάλης διαδήλωσης που οργανώνει το ΠΑΜΕ.


ΣΕΛ.  8   -   9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ