Πέμπτη 16 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Μεγαλύτερες απαιτήσεις για καλύτερα αποτελέσματα

Με ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις για καλύτερα αποτελέσματα, σχεδιάζουν την εξόρμηση του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» με τις θέσεις της ΚΕ για την πολιτική συνεργασιών και την πρόταση του Μετώπου, οι οργανώσεις Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ. Η προηγούμενη πανεξόρμηση, που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες με στόχο να φτάσουν οι θέσεις του Κόμματος για την Ελληνική Προεδρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους και νεολαίους, έδειξε τις πραγματικά μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν.

Η Οργάνωση Περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ξεπερνώντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία σε ορισμένες πόλεις, έδωσε με επιτυχία τη μάχη. Διακίνησε περίπου 3.000 χιλιάδες φύλλα «Ριζοσπάστη», τριπλάσιο αριθμό από αυτόν που διακινεί σε αντίστοιχα μεγάλες εξορμήσεις. Με την εξόρμηση της επόμενης Κυριακής, αλλά και όσες θα ακολουθήσουν, παράλληλα με την πολύμορφη δράση και παρέμβαση των μελών του Κόμματος, θα επιχειρηθεί και η σταθερή πλέον επαφή με τον κόσμο. Η πιο ουσιαστική συζήτηση γύρω από τις θέσεις και την πολιτική πρόταση του Κόμματος.

Αντίστοιχα σχεδιασμένα έδρασαν και οι Οργανώσεις Περιοχής της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Παρά το χιονιά και το πολικό ψύχος που επικρατούσε σε πολλές περιοχές, τα κομματικά μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος, οργανωμένα εξόρμησαν στις πόλεις και τα χωριά όπου στενάζει η αγροτιά και οι κάτοικοι της υπαίθρου, στους χώρους δουλιάς όπου στενάζει η εργατική τάξη. Και η απόκριση στο κάλεσμά τους έδειξε τις διαθέσεις του εργαζόμενου λαού.

Η περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας ξεπέρασε κατά περίπου 70% τον αριθμό των φύλλων «Ρ» που διακινεί στις μεγάλες εξορμήσεις της Οργάνωσης.

Η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας μέτρησε θετικά αποτελέσματα στο άνοιγμα που επιχείρησε. Κυρίως βρέθηκε μαζικά στους χώρους δουλιάς και απευθύνθηκε στους εργαζόμενους. Ειδικότερα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ σε όλους τους ΑΗΣ της περιοχής. Αλλά και στα χωριά, και στις σχολές και τα πανεπιστήμια, στους φοιτητές και τους σπουδαστές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Αφετηρία» πλατιάς πολιτικής εξόρμησης για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ(2023-01-14 00:00:00.0)
Εντατικά προετοιμάζεται η διακίνηση και του τρίτου κειμένου(2021-02-10 00:00:00.0)
Συνεχίζεται με το δεύτερο κείμενο το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα(2021-02-09 00:00:00.0)
Αυξητικές τάσεις στη διακίνηση του καθημερινού φύλλου(2018-02-24 00:00:00.0)
Μας περίμεναν(2008-10-08 00:00:00.0)
Με τον Κυριακάτικο "Ρ" στο χέρι(1999-01-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ