Τρίτη 11 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Καλούν στα Προπύλαια

Πλήθος είναι, πλέον, τα καλέσματα που καταφθάνουν καθημερινά από συνδικαλιστικές οργανώσεις σε ολόκληρη τη χώρα για συμμετοχή στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια στις 15 Φλεβάρη.

- Ολους τους γιατρούς στο μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι και στην πορεία στην Αμερικάνική Πρεσβεία καλεί η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) με αιτήματα: «Οχι στον πόλεμο στο Ιράκ. Απεμπλοκή της Ελλάδας και μη χρησιμοποίησή της ως ορμητήριο πολέμου. Επιστροφή της ελληνικής δύναμης από τον Περσικό Κόλπο. Να κλείσει η βάση της Σούδας.

- Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ), καλεί τους λογιστές και τις λογίστριες να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις περιοχές της χώρας, το Σάββατο 15 Φλεβάρη. Ιδιαίτερα για την Αθήνα καλεί «τους συναδέλφους στη μεγάλη συγκέντρωση στα Προπύλαια, στο Σάββατο 12 το μεσημέρι».

- Η γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής και των Επιτροπών Αγώνων των εργαζομένων στους ΟΤΑ του λεκανοπεδίου Αττικής καλούν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια που διοργανώνεται από την ΕΕΔΥΕ. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 11 π.μ. στην πλατεία Ομόνοιας. Ακόμα, αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο έχουν πάρει τα σωματεία εργαζομένων στους ΟΤΑ: Ν. Ιωνίας, Ζεφυρίου, Ελληνικού, Ηλιούπολης, Παπάγου, Α. Λιοσίων, Πετρούπολης, Καματερού, Κορυδαλλού, Περιστερίου, Κερατσινίου, Κηφισιάς, Θριάσιου Πεδίου.

- Ακόμα στη συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια και στην πορεία στη Βουλή και στην Αμερικάνικη Πρεσβεία καλεί η παράταξη Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

- Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Συνταξιούχων Αναπήρων και Θυμάτων Εθνικής Αντίστασης και Αντιδικτατορικού Αγώνα, με ανακοίνωσή της, δηλώνει τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ