Τρίτη 11 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΚΚΕ
Στο επίκεντρο της Πολιτικής Εξόρμησης ο πόλεμος

Από παλαιότερο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στους δρόμους της Αθήνας
Από παλαιότερο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στους δρόμους της Αθήνας
Ολες του τις δυνάμεις στην υπηρεσία της ανάπτυξης του αντιπολεμικού κινήματος έχει θέσει το ΚΚΕ, στόχος που βρίσκεται αντικειμενικά στο επίκεντρο της πλατιάς Πολιτικής του Εξόρμησης. Με καθημερινές περιοδείες και εξορμήσεις, οι κομμουνιστές ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για τους πραγματικούς στόχους του σχεδιαζόμενου ιμπεριαλιστικού πολέμου κατά του Ιράκ, αλλά και τις συνέπειες που αυτός θα επιφέρει όχι μόνο στο λαό του Ιράκ, αλλά σε όλους τους λαούς της ευρύτερης κυρίως περιοχής, μεταξύ αυτών και του ελληνικού. Ταυτόχρονα, τον καλούν σε μαζική συμμετοχή στις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από το συλλαλητήριο στις 15 Φλεβάρη στα Προπύλαια και σε πολλές ακόμη πόλεις της χώρας, με κύριο αίτημα «Οχι στον πόλεμο, όχι στην ελληνική συμμετοχή».

Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ (Καρόλου), την Πέμπτη 13/2 στις 12.30 το μεσημέρι.

Περιοδείες και ομιλίες θα γίνουν ακόμα:

Στην Αθήνα

- Σήμερα Τρίτη, 11/2, στις 7 π.μ., στην ΕΥΔΑΠ στο Φάληρο με τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗ και στις 8 π.μ. στη ΔΕΗ στη Συγγρού, με τον ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ.

- Αύριο Τετάρτη:

Στην Ολυμπιακή Αεροπορία (αεροδρόμιο), με το ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις 6.30 π.μ., στην ΕΥΔΑΠ στον Ακροκέραμο, στις 7 π.μ. στη ΔΕΗ στη Φιλοθέη με τον ΣΠΥΡΟ ΣΤΡΙΦΤΑΡΗ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και στις 2 μ.μ. στην AEG στο Κρυονέρι.

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην «Ιντρακόμ», με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΙΝΟ, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Πέμπτη, 13/2:

Στις 8 π.μ., στην ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΟΝΤΙΚΑ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον ΟΤΕ (Δαγκλή) με τον ΣΠΥΡΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Παρασκευή 14/2:

Στον ΟΤΕ (Νήμα) με τον ΟΡΕΣΤΗ ΚΟΛΟΖΩΦ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

- Σήμερα Τρίτη 11/2, στους εργαζόμενους του Δήμου Κερατσινίου η Ελένη Παπαδοπούλου μέλος της ΕΠ, του Δήμου Πειραιά ο Μ. Φιορεντής μέλος του Γραφείου της ΕΠ, του Δήμου Περάματος ο Γ. Πατσιλινάκος μέλος της ΕΠ, του Δήμου Δραπετσώνας ο Α. Ζαζόπουλος μέλος της ΕΠ, στο Μετροπόλιταν - Ιδιωτικές Κλινικές ο Μ. Νουφαρίτσης μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.

- Αύριο Τετάρτη 12/2, στην ΕΥΔΑΠ στο Ακροκέραμο ο Μ. Νουφαρίτσης, στον ΗΣΑΠ ο Σ. Κωτσαντής μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΠ του ΚΚΕ, στους εργαζόμενους του Δήμου Κορυδαλλού ο Στ. Κριεζής μέλος του Γραφείου της ΕΠ, στο Λιμάνι και στον ΟΛΠ ο Βάσσος Σταμάτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ, στους εργαζόμενους του Δήμου Ρέντη ο Π. Γιαννακόπουλος μέλος της ΕΠ, στα Τσαγκαράδικα στου Ρέντη η Ελλη Τσιμπόγλου μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.

- Την Πέμπτη 13/2, στη ΔΕΗ «Ελαΐδα» ο Ν. Σοφιανός μέλος της ΚΕ, στην ΠΙΤΣΟΣ ο Στ. Κριεζής, στους εργαζόμενους του Δήμου Σαλαμίνας η Ρούλα Καλογερόγιαννη μέλος του Γραφείου της ΕΠ, στα μηχανουργεία της Ζώνης ο Γ. Πατσιλινάκος, στην ΙΟΝ ο Μ. Φιορεντής, στο Λιμάνι στα καράβια ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Παρασκευή 14/2 στη ΔΕΗ στα Καμίνια ο Κ. Τζατζάνης μέλος της ΕΠ, στο ΟΑΕΔ Πειραιά ο Ι. Πουντίδης μέλος της ΕΠ, στους εργαζόμενους του Δήμου Νίκαιας ο Ν. Σοφιανός, στο κεντρικό υποκατάστημα του ΙΚΑ ο Γ. Τούσσας, στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ η Κατερίνα Καλαρουτάκου μέλος της ΕΠ, στα στεριανά μηχανουργεία ο Ι. Πουντίδης, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Μ. Νουφαρίτσης, στην «Κολγκέιτ» ο Γ. Μανουσογιαννάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ