Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Στην υπηρεσία της ανάπτυξης του αντιπολεμικού κινήματος

Με συνεχείς περιοδείες και εξορμήσεις οι δυνάμεις του ΚΚΕ διαδίδουν πλατιά το κάλεσμα παλλαϊκής συμμετοχής στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια του Σαββάτου. Οι κομμουνιστές, στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος, ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για τους πραγματικούς στόχους του σχεδιαζόμενου ιμπεριαλιστικού πολέμου κατά του Ιράκ, τις συνέπειες που θα επιφέρει στους λαούς της ευρύτερης περιοχής και, ταυτόχρονα, τον καλούν σε μαζική συμμετοχή στις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις, τον καλούν να διαδηλώσει κατά του πολέμου και εναντίον της ελληνικής συμμετοχής και εμπλοκής.

Στα πλαίσια αυτά, σήμερα, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω περιοδείες:

Στον ΟΤΕ (Νήμα) με τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά περιοδείες θα γίνουν: Στη ΔΕΗ στα Καμίνια με τον Κ. Τζατζάνη. Στον ΟΑΕΔ Πειραιά με τον Ι. Πουντίδη. Στους εργαζόμενους του Δήμου Νίκαιας με τον Ν. Σοφιανό. Στο κεντρικό υποκατάστημα του ΙΚΑ με τον Γ. Τούσσα. Στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» με την Κατερίνα Καλαρουτάκου. Στα στεριανά μηχανουργεία με τον Ι. Πουντίδη. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Μ. Νουφαρίτση. Στην «Κολγκέιτ» με τον Γ. Μανουσογιαννάκη.

Εξάλλου, την Κυριακή, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Ζεφύρι (περιοχή Λίμνης), από τον βουλευτή του Κόμματος Αντώνη Σκυλλάκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ