Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο

Αντιπολεμική διαδήλωση στην Ισπανία

Associated Press

Αντιπολεμική διαδήλωση στην Ισπανία
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το παγκόσμιο μήνυμα κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, που θα δώσουν οι λαοί στις 15 του Φλεβάρη. Πλέον, διαδηλώσεις έχουν ανακοινωθεί σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου, ενώ με τη λαϊκή αγανάκτηση που είναι διάχυτη σε όλα τα μέρη της Γης ο αριθμός αυτός αναμένεται να μεγαλώσει και άλλο.

Αναλυτικά, διαδηλώσεις θα διεξαχθούν στην Αργεντινή, στη Βραζιλία, στη Χιλή, στον Καναδά, στην Κούβα, στον Ισημερινό, στη Γουατεμάλα, στη Δομινικανή Δημοκρατία, στην Τζαμάικα, στο Μεξικό, στο Πουέρτο Ρίκο και στην Ουρουγουάη.

Στην Ευρώπη, διαδηλώσεις θα διεξαχθούν στην Αυστρία, στο Βέλγιο, στη Βουλγαρία, στην Κροατία, στην Κύπρο, στην Τσεχία, στη Δανία, στη Μεγάλη Βρετανία, στην Εσθονία, στη Φινλανδία, στη Γαλλία, στη Δανία, στη Γερμανία, στην Ισλανδία, στην Ιρλανδία, στην Ιταλία, στη Λιθουανία, στο Λουξεμβούργο, στην ΠΓΔΜ, στη μικρή Μάλτα, στη Νορβηγία, στην Πολωνία, στη Ρωσία, στην Ισπανία, στη Σλοβενία, στην Τουρκία, στη Σουηδία, στην Ελβετία και στην Ουκρανία.

Διαδηλώσεις, επίσης, θα πραγματοποιηθούν και στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία, ακόμα και στο Ανατολικό Τιμόρ, στο Χονγκ - Κονγκ (Κίνα), στην Ινδονησία, στη Μαλαισία, στην Ιαπωνία, στη Νότια Κορέα, στο Πακιστάν, στην Ινδία και στις Φιλιππίνες.

Φυσικά, διαδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη Μέση Ανατολή, αλλά και στην αφρικανική ήπειρο. Στο Ιράκ, στην Παλαιστίνη, στο Ισραήλ, στη Συρία, στο Λίβανο, στην Αίγυπτο, στη Νότια Αφρική, αλλά και στη Ρουάντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ