Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Ξεσηκώθηκε η Πελοπόννησος

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρο το Μοριά μπροστά στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια που διοργανώνουν σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών πλήθος φορέων και που απαιτούν «να μπει φρένο στον άδικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο, να μην εμπλακεί η χώρα μας στις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών για μοίρασμα των αγορών».

Στην Πάτρα η Αντιπολεμική Επιτροπή Αχαΐας, στην οποία συσπειρώνονται πάνω από 65 φορείς, καλεί σε συγκέντρωση το αύριο, Σάββατο, στις 12 μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Ολγας). Στελέχη του ΠΑΜΕ, της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», της Επιτροπής Ειρήνης με περιοδείες σε χώρους δουλιάς και σε στέκια νεολαίας ενημερώνουν τον πατραϊκό λαό, καλώντας τον να δώσει βροντερό «παρών» στο αυριανό συλλαλητήριο. Η συμμετοχή της νεολαίας αναμένεται δυναμική, δεδομένου ότι ήδη αποφάσεις για το αντιπολεμικό συλλαλητήριο έχουν πάρει οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μηχανικών Η/Υ, Μαθηματικού, Φιλοσοφικής, Χημικού, Μεταπτυχιακών, ο Σύλλογος Σπουδαστών της ΣΕΥΠ και το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Πάτρας.

Ανάλογες είναι και οι προετοιμασίες στην υπόλοιπη Πελοπόννησο αλλά και σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, όπου αναμένεται την σήμερα και αύριο χιλιάδες φίλοι της ειρήνης να ενώσουν τη φωνή τους με τους διαδηλωτές ολόκληρου του κόσμου ενάντια στον βρώμικο πόλεμο σε βάρος του λαού του Ιράκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ