Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΕΕΔΥΕ
Μπροστά σε νέες κινητοποιήσεις

Σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη φορέων για τον καθορισμό νέων πρωτοβουλιών εναντίον του πολέμου

Eurokinissi

Σήμερα στις 6.30 μ.μ. θα γίνει η σύσκεψη που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ και στην οποία καλεί εκπροσώπους συνδικάτων, σωματείων εργαζομένων, μαζικών και κοινωνικών φορέων, προκειμένου να καθοριστούν κοινές πρωτοβουλίες ενάντια στον πόλεμο κατά του Ιράκ. Η σύσκεψη θα «φιλοξενηθεί» στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων, οδός Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος.

Με ανακοίνωσή της, η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ, επισημαίνει ότι μετά τις μεγάλες αντιπολεμικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Φλεβάρη στα Προπύλαια και σε περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα με πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ, του ΠΑΜΕ, της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και σε συνεργασία με δεκάδες συνδικάτα, σωματεία εργαζομένων, μαζικών και κοινωνικών φορέων, είναι αναγκαίο να ενταθεί ο αγώνας του αντιπολεμικού κινήματος και να αναληφθούν νέες πρωτοβουλίες ενάντια στον προαποφασισμένο πόλεμο των Αμερικανών και των συμμάχων τους κατά του Ιράκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ