Σάββατο 19 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ» ΔΙΑΠΛΟΚΗ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΠΑΡΩΝΥΧΙΔΑ: «Σε πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο με ευρύτερες διαστάσεις και ευθεία εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών εξελίσσεται η υπόθεση της παραίτησης του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ευ. Μαλέσιου. Στην αναδειχθείσα σχέση διαπλοκής με τον ιδιοκτήτη της ALTEC, κ. Αθ. Αθανασούλη, φαίνεται τώρα πως εμπλέκονται και άλλα πολιτικά στελέχη της "εκσυγχρονιστικής" πτέρυγας του κυβερνώντος κόμματος, τα οποία είχαν επιδοθεί σε κερδοσκοπικά χρηματιστηριακά παίγνια με αντικείμενο μετοχές της εν λόγω εταιρείας κατά το 1999, το αποκληθέν και έτος της αφροσύνης... Ολα τα στοιχεία πάντως δείχνουν πως η υπόθεση λαμβάνει απίστευτες διαστάσεις, καθώς η περίπτωση της ALTEC μοιάζει παρωνυχίς μπρος σε άλλες και δη εκείνες των θυγατρικών μεγάλων εμπορικών τραπεζών» (Από το βασικό θέμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ).

ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ: «Εκδηλώνεται κίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύγκληση της ΚΕ του κόμματος λέει ο βουλευτής Θ. Πάγκαλος, αλλά δεν "δίνει ονόματα". Παράλληλα, με δηλώσεις συνεχίζει και τη βεντέτα του με τους "λοχαγούς". Ο κ. Πάγκαλος πάνω στο τραπέζι του πολιτικού γραφείου του μεταξύ του τυρού, του αχλαδιού και άλλων εδεσμάτων έθεσε και το θέμα της παραίτησης του "λοχαγού" Ευ. Μαλέσιου. Οι καλεσμένοι του τον άκουσαν να απαισιοδοξεί για την υπόθεση, αφού εκτιμά ότι θα υπάρξει εξέλιξη επειδή "έχουν εμπλακεί αρκετοί πολιτικοί"» (ΒΗΜΑ).

ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ: «Ανησυχία και αμηχανία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο φαίνεται να είναι σε αναμονή μιας έντονης εσωκομματικής ταραχής σε επίπεδο κορυφαίων στελεχών... Αφορμή, όχι μόνον η αποπομπή του Ευάγγελου Μαλέσιου από την κυβέρνηση και τα όσα λέγονται και γράφονται σε μερίδα του Τύπου για σχέσεις διαπλοκής διαφόρων στελεχών με οικονομικά κέντρα, αλλά και το λάδι στη φωτιά, που έριξε τις δυο τελευταίες ημέρες ο Θ. Πάγκαλος» (Πάνος Σώκος -ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ: «Το βέβαιο είναι ότι η διαπλοκή συμφερόντων χρησιμοποιείται ως όπλο για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο ΠΑΣΟΚ, με φόντο την επόμενη ημέρα της διαπλοκής. Ο πρωθυπουργός για να αντιμετωπίσει στη Βουλή τις καταγγελίες περί διαφθοράς είχε καταφύγει στο "Πιστεύω" του πραξικοπηματία Γ. Παπαδόπουλου, απορρίπτοντας την ουσία του θέματος» (Πάνος Αμυράς -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μιλάνε για ηθική σ' ένα σάπιο σύστημα (2011-01-26 00:00:00.0)
Τιμητής των πάντων ο κατ' εξοχήν υπεύθυνος (2010-10-12 00:00:00.0)
«Τροχονόμος» στους προμηθευτές όπλων (2009-11-25 00:00:00.0)
Αθλιες συναλλαγές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ (2006-01-25 00:00:00.0)
Καταγγελίες για υπουργική προώθηση συγκεκριμένων συμφερόντων (2003-05-31 00:00:00.0)
«Κόντρες» Γ. Κουρή - ALTER (2003-03-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ