Σάββατο 8 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στερνό «αντίο» για τον Στ. Σαράντο

Στη μνήμη του αξέχαστου και πολύ αγαπητού τους συντρόφου Στέφανου Σαράντου, που έφυγε στις 6 Νοέμβρη, μετά από άνιση πάλη με ανίατη ασθένεια, τα μέλη της ΚΟΒ Αργυρούπολης του ΚΚΕ προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 300 ευρώ. Χτες, σε κλίμα οδύνης, αλλά και ξεχωριστής περηφάνιας, τον συνόδεψαν στην «τελευταία κατοικία» του, στο Νεκροταφείο Αργυρούπολης μαζί με τα συγγενικά του πρόσωπα και πολλούς φίλους.

Στη μεγάλη του προσφορά αναφέρθηκε από τη μεριά του Γραφείου της Αχτιδικής Επιτροπής της Ν/Α Αχτίδας της ΚΟΑ, η Σοφία Λυμπερόγιαννη η οποία σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα: «Σύντροφε ήσουν πάντα μπροστά, μέσα σε όλους τους αγώνες των εργαζομένων, νοιαζόσουν για τα μικρά, τα καθημερινά προβλήματα της γειτονιάς σου, για τα μεγάλα της κοινωνία. Ποτέ δε διάλεξες χρέωση, με την ίδια διάθεση πάλεψες από όπου και να σε χρέωσε το κόμμα σου, σαν μέλος του, σαν δημοτικός σύμβουλος για 8 χρόνια, γραμματέας τα τελευταία 10 χρόνια. Παντού παρών. Νομίζουμε ότι θα ξεπροβάλλει από κάποιο δρόμο της Αργυρούπολης, η σίγουρη, σκυφτή, βαριά σου φιγούρα, που έκλεινε μέσα της έναν άνθρωπο γεμάτο ευαισθησίες, ζωντάνια, ανεξάντλητο χιούμορ, ντομπροσύνη και ευθύτητα. Εναν άνθρωπο που κέρδιζε την αγάπη και την εκτίμηση εχθρών και φίλων. Εναν κομμουνιστή πρωτοπόρο, σεμνό, απλό και αταλάντευτο στις "καταιγίδες" που πέρασε το κόμμα μας, χωρίς μεγάλα λόγια και ψηλούς τόνους, αλλά με στάση ζωής και πράξεις, με πίστη και βαθιά κομματικότητα ως το τέλος, παράδειγμα για όλους μας».

Κοντά στον ξεχωριστό σύντροφο, στο «τελευταίο του ταξίδι», βρέθηκε μεγάλη αντιπροσωπεία του Κόμματος, με επικεφαλής την Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ και τον Γιώργο Γεωργόπουλο μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ