Σάββατο 8 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΧΤΙΔΑ ΚΟΑ
Παγκινητοποίηση μελών και φίλων για την επιτυχία

Επιτυγχάνοντας κάλυψη του πλάνου της κατά 31% την πρώτη μέρα έναρξης της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, η Αχτίδα Βορειοανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ βρέθηκε ανάμεσα στις τρεις πρώτες αχτίδες της Αθήνας, ενώ βαδίζει πλέον σταθερά για το 50% που είναι και ο επόμενος στόχος της.

Σε μια πρώτη αποτίμηση της δουλιάς αυτών των ημερών για την επίτευξη των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης, ο γραμματέας της Αχτίδας Βασίλης Ζάχαρης επισημαίνει τρία κατ' αρχήν συμπεράσματα: Το πρώτο, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, είναι πως δεν υπήρξε άρνηση συνεισφοράς από τους εργαζόμενους στους οποίους απευθύνθηκαν, ακόμα κι απ' αυτούς που δεν ανήκουν στην επιρροή του Κόμματος, αλλά το γνώρισαν μέσα από μαζικές δραστηριότητες και δείχνουν να κατανοούν την ανάγκη της οικονομικής ενίσχυσής του. Το δεύτερο έχει να κάνει με την οικονομική δυσπραγία που ταλανίζει τους εργαζόμενους, η οποία καθιστά πλέον αναγκαίο το άπλωμα της δουλιάς σε πολύ περισσότερους ανθρώπους και το αναδεικνύει σε προϋπόθεση για την επιτυχία αυτής της μάχης. Και το τρίτο αφορά στην παρουσία και τη δράση της ΚΟΒ στο χώρο ευθύνης της, αφού - όπως σημειώνει - ΚΟΒ που ήταν πρωτοπόρες το προηγούμενο διάστημα στα διάφορα μέτωπα πάλης, που δούλεψαν τη μορφή της σύσκεψης, πολύ πιο εύκολα υπερκάλυψαν το στόχο της πρώτης μέρας, ενώ συν τοις άλλοις έβαλαν στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης φίλους και οπαδούς, χρεώνοντάς τους εγκαίρως κουπόνια για διακίνηση στο δικό τους κύκλο. Συμπληρώνει ωστόσο πως αυτή η προθυμία των ανθρώπων, που στρατεύονται στην προσπάθεια για εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, να συμβάλουν με κάθε πρόσφορο τρόπο, αναδεικνύει επιπροσθέτως το καθήκον των κομματικών μελών να διατηρήσουν τη σχέση που οικοδομούν μαζί τους, να συνεχίσουν και στο μέλλον να κινητοποιούν αυτούς τους ανθρώπους. Αναδεικνύει σε επιτακτική ανάγκη την παραπέρα ανάπτυξη της οργανωμένης δύναμης του Κόμματος.

Ο Β. Ζάχαρης υπογραμμίζει πως η Αχτίδα δίνει με αισιοδοξία τη μάχη, καθώς υπάρχουν ακόμα πολλές δυνατότητες που δεν έχουν αξιοποιηθεί, ενώ υπάρχει σημαντική εμπειρία στην οργάνωση της δουλιάς, καθώς η Βορειοανατολική Αχτίδα έχει «παράδοση» στην κάλυψη των πλάνων της. Ακριβώς - καταλήγει - αυτό δίνει έναν αέρα, πάνω στη βάση αυτής της κεκτημένης εμπειρίας αναπτύσσονται πρωτοβουλίες, γεννιούνται σκέψεις και ιδέες για το τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αισιόδοξα, μαζικά στη μάχη της υπερκάλυψης (2005-12-15 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε αξιοποιώντας τη θετική πείρα (2005-11-06 00:00:00.0)
Επιταχύνουμε στην τελική ευθεία... (2003-12-03 00:00:00.0)
Μεγάλες δυνατότητες για κάλυψη του πλάνου (2001-11-14 00:00:00.0)
Δυναμικά στην τέταρτη βδομάδα (1997-11-23 00:00:00.0)
Οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΚΚΕ (1997-11-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ