Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Μας «φυλάνε»

Η είδηση ότι ο κύριος Δημοσθένης Γιαννισόπουλος παρευρέθηκε σε σημαντική αντιτρομοκρατική άσκηση στην Καλιφόρνια την Παρασκευή (30 Γενάρη), όπως γράφει το αμερικανοεπιδοτούμενο βαλκανικό site southeast european times, μάλλον πέρασε - αν πέρασε - στις ελληνικές εφημερίδες, στα ψιλά. Ο εν λόγω κύριος είναι διευθυντής της υπηρεσίας ασφαλείας της εταιρίας «Αττικό Μετρό» και όπως γράφει το site, συμμετείχε στο πλαίσιο των προετοιμασιών της χώρας του για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το σενάριο της άσκησης περιλάμβανε τρομοκράτες, που χρησιμοποιούσαν δηλητηριώδες αέριο σε ένα θέατρο και μετά προσπαθούσαν να διαφύγουν με αυτοκίνητο και να καταλάβουν ένα τρένο. Ολα φυσικά πήγαν κατ' ευχήν και στην άσκηση και στην καλλιέργεια του τρομοκλίματος. Καλύτερα ακόμη πηγαίνουν τα πράγματα στην καλλιέργεια της ψευδαίσθησης ότι οι Αμερικανοί μάς προστατεύουν.

Εδώ ολόκληρος υπουργός της κυβέρνησης, ο κύριος Φλωρίδης, στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ παρέδωσε την «ασφάλεια» των ολυμπιακών αγώνων στους Αμερικανούς ειδικούς, μια ιδιωτική επιχείρηση, όπως η «Αττικό Μετρό», θα σκεπτόταν τα ...πεπαλαιωμένα «περί εθνικής κυριαρχίας»;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ