Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΛΑΡΙΣΑ
Αποφασιστικά στη μάχη οι κομμουνιστές

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΚΚΕ στη Λάρισα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας

Πλήθος μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έδωσαν το «παρών» τους στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κόμματος στη Λάρισα, στην οδό Πανός. Ηταν εκεί για να δώσουν την υπόσχεση ότι στις 33 μέρες που απομένουν ως τις εκλογές δε θ' αφήσουν ούτε λεπτό να πάει χαμένο, αλλά θα δώσουν παντού τη μάχη για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ. Στα εργοστάσια, στα χωριά, στα στέκια της νεολαίας και όπου αλλού ζουν και δρουν τα λαϊκά στρώματα του νομού μέχρι την τελευταία στιγμή θα βρίσκονται επί ποδός και τη μάχη θα τη δώσουν μ' ένα και μοναδικό όπλο, τις θέσεις και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

Περιστοιχισμένος από τους υποψήφιους βουλευτές που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Λάρισας απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση ο Τ. Τσιαπλές, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κόμματος, ο οποίος κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να υπερβάλουν τον εαυτό τους, ώστε να εξασφαλίσουν πολλές νέες ψήφους στην κάλπη υπέρ του ΚΚΕ. «Αυτό - υπογράμμισε - είναι ρεαλιστικό. Υπάρχουν εργάτες, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, νέοι και γυναίκες που έχουν συνειδητοποιήσει ότι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν υπάρχει θετική προοπτική. Να τους πείσουμε, λοιπόν, να κάνουν τώρα, το βήμα απεγκλωβισμού απ' αυτά τα κόμματα και να ενισχύσουν το ΚΚΕ. Αυτό πρέπει να είναι το καθημερινό μας μέλημα».

Καταλήγοντας ο Τ. Τσιαπλές κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ να δουλέψουν δυναμικά για την επιτυχία της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο νομό, που θα γίνει την Πέμπτη, 26 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων, δίπλα από το κλειστό γήπεδο στο Αλκαζάρ, στη Λάρισα.

Στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου, μεταξύ των άλλων, παραβρέθηκαν ο Γ. Χώτος, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, ο Γ. Πατάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Τ. Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λάρισας Αγ. Παπαστεργίου και Γ. Λαμπρούλης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ