Πέμπτη 5 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Μεγάλη νεολαιίστικη γιορτή

Στο κλειστό γήπεδο «Νήαρ Ηστ», στις 6 μ.μ., θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Ολοι οι δρόμοι για τους νέους και τις νέες της Αθήνας οδηγούν, μεθαύριο Σάββατο, στην Καισαριανή, στο κλειστό γήπεδο «Νήαρ Ηστ», όπου η ΚΝΕ διοργανώνει στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση νεολαίας με κεντρική ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

«Η συγκέντρωση αυτή είναι ουσιαστικά ένας μεγάλος σταθμός, μια μεγάλη γιορτή για την Οργάνωσή μας και εκτιμούμε - με βάση την εικόνα που έχουμε - και για τη νεολαία γενικότερα. Είναι ένας σταθμός στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουμε να συζητήσουμε με τη νεολαία ενόψει την εκλογών», δήλωσε στο «Ρ» ο Γιώργος Καλύβας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, γραμματέας της Οργάνωσης Αθήνας και υποψήφιος στη Β' Αθήνας.

«Νομίζουμε ως ΚΝΕ και ως ΚΚΕ ότι έχουμε το πρόσωπο να απευθυνθούμε στη νεολαία θαρρετά - εν αντιθέσει με τους άλλους νεόκοπους "φίλους" της - και να ζητήσουμε την ψήφο της, τη στήριξή της στο ΚΚΕ. Αυτό, γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα στηρίξαμε τα δίκαια αιτήματα που πρόβαλε η νεολαία, βρεθήκαμε πλάι - πλάι στους αγώνες. Με την όλη δράση μας και τις θέσεις μας βοηθήσαμε να μπει φρένο, σε ένα βαθμό, στην προσπάθεια γκρεμίσματος των κεκτημένων μας, αλλά και ανοίξαμε δρόμο για το αύριο, για όλα αυτά που μας ανήκουν», τόνισε ο Γ. Καλύβας και με βάση αυτά κάλεσε τη νεολαία «να συμμετάσχει σ' αυτή τη ζωντανή συζήτηση που θα γίνει στην Καισαριανή. Η συμμετοχή της κι η συμβολή της για μας είναι σημαντική, όπως ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα και θα είναι και μετά τις 8 του Μάρτη».

Προσυγκεντρώσεις της ΚΝΕ για το γήπεδο «Νήαρ Ηστ», θα γίνουν στις 4.30 μ.μ.:

-- Στην Πλατεία Καισαριανής, για τις οργανώσεις των ΤΕΙ και της Αθήνας.

-- Στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης και Υμηττού, για τη Σπουδάζουσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ