Πέμπτη 5 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Η ψήφος σου είναι το δυνατότερο όπλο

Στην επιχείρηση «ΠΙΤΣΟΣ» στη Νίκαια περιόδευσε χτες ο Γ. Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β΄ Περιφέρεια του Πειραιά

«Στα χέρια σου έχεις το πιο δυνατό όπλο να πολεμήσεις όσους επιτίθενται στα δικαιώματά σου. Την ψήφο σου. Με αυτή μπορείς να καταδικάσεις το δικομματισμό και να στηρίξεις το ΚΚΕ, ώστε πιο ισχυρό να υπερασπιστεί πιο αποτελεσματικά τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, να αναπτύξει νέους αγώνες και να σταθεί δίπλα σου σε κάθε σου αγώνα». Με αυτά τα λόγια ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Περιφέρεια Πειραιά, σε περιοδεία που πραγματοποίησε χτες στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης «ΠΙΤΣΟΣ» στη Νίκαια, κάλεσε τους εργαζόμενους στις επόμενες εκλογές να κάνουν το αποφασιστικό βήμα και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

«Ούτε το δίκιο, ούτε τα δικαιώματα χαρίζονται, αλλά κερδίζονται με σκληρούς αγώνες, στους οποίους το ΚΚΕ ήταν και είναι πρωτοπόρο», επισήμαινε ο Γ. Μανουσογιαννάκης στους εργαζόμενους, που άλλοι εξέφραζαν την καθημερινή αγωνία που βιώνουν για το πενιχρό, έστω, μεροκάματο, άλλοι την απελπισία τους από τη στάση υποταγμένων συνδικαλιστικών παρατάξεων, που κάθε άλλο παρά για τα δικαιώματα των εργατών μάχονται, άλλοι για την τρομοκρατία που κατά καιρούς έχουν βιώσει σε χώρους εργασίας και όλοι το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί τους εργαζόμενους η σημερινή πολιτική της κυβέρνησης που στηρίζει και η ΝΔ. Μια πολιτική, που όπως τόνιζαν οι εργαζόμενοι, δε μας αφήνει καμιά ελπίδα να περιμένουμε κάτι για μας. Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε αύριο δουλιά, αν θα πάρουμε σύνταξη και με τους μισθούς που παίρνουμε, δεν μπορούμε σήμερα ούτε να ζήσουμε στοιχειωδώς σαν άνθρωποι. «Η σημερινή κατάσταση μπορεί να ανατραπεί, αν από την κάλπη ο λαός με την ψήφο του βγάλει αποδυναμωμένο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και ισχυρό το ΚΚΕ», τόνισε ο Γ. Μανουσογιαννάκης, επισημαίνοντας πως σκόπιμα βάζουν στο λαό το ψευτοδίλλημα ή ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, αφού και οι δύο μάχονται για το ποιος θα δώσει περισσότερα στο μεγάλο κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ