Πέμπτη 5 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΛΕΣΒΟΣ
Εντονη προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ. Ο υποψήφιος βουλευτής Βαγγέλης Παλαιολόγος επισκέφτηκε προχτές τα χωριά Μεσαγρό και Σκόπελο από κοινού με τον ευρωβουλευτή Στρατή Κόρακα και χτες συνέχισε σε Παπάδο και Πέραμα όπου έγιναν συζητήσεις στα καφενεία.

Ο υποψήφιος βουλευτής μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δε θα αλλάξει επειδή αλλάζει ο αρχηγός του. Με την αλλαγή αυτή, συνέχισε, θέλουν να εξαπατήσουν, να υφαρπάσουν την ψήφο του λαού για να αναπτύξουν περαιτέρω την ίδια και χειρότερη αντιαγροτική πολιτική».

Ο Βαγγέλης Παλαιολόγος υπογράμμισε τις μεγάλες ευθύνες που φέρει και η ΝΔ, σημειώνοντας ότι «η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δε θα μπορούσε να περάσει αν δε στηριζόταν στις κρίσιμες επιλογές από τη ΝΔ και κάλεσε τους αγρότες να δώσουν ένα καλό μάθημα και στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στη ΝΔ και να ενισχύσουν το ΚΚΕ».

Ο Βαγ. Παλαιολόγος επισήμανε πως θα συνεχιστεί η πολιτική εις βάρος των αγροτών και του λαού όποιος - ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ - κι αν γίνει κυβέρνηση και τόνισε: «Οι αγρότες μία επιλογή έχουν: Να ψηφίσουν ΚΚΕ, για να δυναμώσει ο αγώνας κατά της λαίλαπας που έρχεται. Ετσι δε θα ακυρώσουν αλλά θα ενισχύσουν τους μεγάλους αγώνες, δυσκολεύοντας την εφαρμογή της πολιτικής της ΕΕ. Με ενισχυμένο ΚΚΕ θα φυσήξει άνεμος αισιοδοξίας για πιο μαζικούς, πιο αποτελεσματικούς, πιο μαχητικούς αγώνες. Το ΚΚΕ είναι η ραχοκοκαλιά της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης και της ΣΕΑ Λέσβου, κατέληξε ο Βαγ. Παλαιολόγος, και θα συνεχίσει και στις 8 Μάρτη να παλεύει στο πλευρό των αγροτών για την επίλυση των προβλημάτων τους. Οσο πιο δυνατό βγει από τις εκλογές, τόσο πιο κερδισμένοι θα είναι οι αγρότες».

Εξάλλου χτες Τρίτη ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Βουλβούλης περιόδευσε στην Αγιάσο, την οποία θα επισκεφθεί και σήμερα το βράδυ, ενώ ο Βαγγέλης Παλαιολόγος θα περιοδεύσει στα Παράκοιλα.

Αύριο Πέμπτη, το βράδυ, ο Βαγγέλης Παλαιολόγος θα επισκεφτεί τον Μανταμάδο και ο βουλευτής Σταύρος Σκοπελίτης τον Ασώματο.

Την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας όπου θα μιλήσει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ Αποστόλης Κοσμόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ