Σάββατο 21 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Βγάλτε συμπέρασμα

Πάμπολλες είναι οι καθημερινές τηλεοπτικές συζητήσεις, τα τηλεοπτικά «παράθυρα», κλπ., κλπ και είναι πλέον δύσκολο να παρακολουθηθούν, όχι μόνον από τους απλούς πολίτες, αλλά και από ανθρώπους, που ξοδεύουν πολύ χρόνο για το σκοπό αυτό. Από τις προχτεσινές παρουσίες, πάντως, ξεχωρίσαμε δύο: Στο ένα κανάλι (ΜΕΓΚΑ) ήταν ο Γ. Παπανδρέου, που ξανάπε τις γνωστές του γενικολογίες και «μοίρασε» συνθήματα και αόριστες υποσχέσεις περί ανατροπής, κλπ., κλπ. Κάποια στιγμή, όμως, ρωτήθηκε εάν θα συμπεριλάβει τους Μάνο, Ανδριανόπουλο, στην επόμενη κυβέρνηση της χώρας, στο ενδεχόμενο νίκης του ΠΑΣΟΚ (συγνώμη της Δημοκρατικής Παράταξης, ο Γ. Π. δεν είπε ούτε μια φορά τη λέξη ΠΑΣΟΚ) και, βέβαια, ο Γ. Π. δεν απέκλεισε κάτι τέτοιο.

Περίπου την ίδια στιγμή, σε άλλο κανάλι (ΑΛΦΑ) ήταν ο Στ. Μάνος και σε ανάλογες ερωτήσεις, έδωσε τις εξής απαντήσεις: Με ρωτούν, εάν, συνεργαζόμενος με τον Γ. Παπανδρέου, έβαλα νερό στο κρασί μου. Απαντώ καθαρά και ξάστερα ότι δεν έβαλα καθόλου νερό στο κρασί μου. Εχω και σήμερα τις ίδιες απόψεις και θέσεις, που είχα και παλιότερα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, δε θα γίνω ΠΑΣΟΚ. Δεν υποστηρίζω οτιδήποτε το σοσιαλιστικό.

Ας τα πάρουν υπόψη τους, όσοι εργαζόμενοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, για να μην έρθει η δεξιά. Τούτη τη φορά, δε θα έχουν την παραμικρή δικαιολογία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ