Σάββατο 21 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΕΥΒΟΙΑ - ΒΟΙΩΤΙΑ - ΦΩΚΙΔΑ
Απλώνεται το μήνυμα της αποφασιστικής ενίσχυσης του Κόμματος

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις

Δύο βδομάδες πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη εντείνονται οι προσπάθειες των κομμουνιστών, των φίλων και ψηφοφόρων για ένα αποτέλεσμα που θα αναπτερώσει το ηθικό των εργαζομένων και του λαού, θα φέρει την ελπίδα, θα ανοίξει προοπτική για το μέλλον στις λαϊκές δυνάμεις να έρθουν στο προσκήνιο, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Το μήνυμα της ανάγκης αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ έχει φτάσει στα πιο απομακρυσμένα μέρη του νησιού της Εύβοιας και Βοιωτίας. Χρειάζεται τις υπόλοιπες μέρες που απομένουν να φτάσει παντού. Σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά, σπίτι το σπίτι, χωριό το χωριό, εργοστάσιο το εργοστάσιο, γιαπί το γιαπί, μέχρι την ημέρα που θ' αρχίσει η προτελευταία μάχη, αυτή του ψηφοδελτίου. Οι μέχρι τώρα συγκεντρώσεις, περιοδείες, συσκέψεις, η καθημερινή, πρωί - μεσημέρι - βράδυ, επαφή με τους ανθρώπους του μόχθου φέρνουν θετική εμπειρία.

Σ' αυτή την κατεύθυνση προετοιμάζονται και οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κόμματος, σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις.

Εύβοια

- Στο Αλιβέρι, την Τετάρτη 25 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, υποψήφιος βουλευτής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Θήβα, την Πέμπτη 26 Φλεβάρη, ώρα 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο, θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, υποψήφιος βουλευτής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 27 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στη συμβολή των οδών Κριεζώτου και Ερμού, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, υποψήφιος βουλευτής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Στην Αμφισσα, την Παρασκευή 27 Φλεβάρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Λαού, με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ