Σάββατο 21 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Εκανε άνοιγμα στο ΣΥΝ

Για μετεκλογική συνεργασία με κάποια κόμματα, έκανε λόγο χτες ο Γ. Παπανδρέου, «φωτογραφίζοντας» όμως βασικά το ΣΥΝ, με τον οποίο θεωρεί ότι υπάρχει πεδίο κοινής πολιτικής πλεύσης σε επιμέρους τομείς... Εξάλλου, πρώην στελέχη του ΣΥΝ βρίσκονται ήδη στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «ΠΛΑΝΕΤ», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαπίστωσε ότι υπάρχουν τομείς, στους οποίους το κυβερνών κόμμα μπορεί να συνεργαστεί με κάποια άλλα κόμματα και υπονοώντας ουσιαστικά το ΣΥΝ, ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε: «Πιστεύω ότι σε κάποια θέματα, όπως η παιδεία και η εξωτερική πολιτική, υπάρχουν τομείς στους οποίους μπορούμε να διαμορφώσουμε μια εθνική πολιτική ή και εν πάση περιπτώσει επιμέρους τομείς που μπορούμε να συνεργαστούμε πιο στενά με κάποια κόμματα».

Ο ίδιος, παράλληλα, υποστήριξε: «Εγώ ήμουν πάντα ανοιχτός σε συνεργασίες. Είμαι ανοιχτός και σε μετεκλογικές συνεργασίες και όχι απλώς προεκλογικές. Αυτά όλα βεβαίως αν είναι να γίνουν, θα πρέπει να υπάρξουν προγραμματικές συμφωνίες, θα πρέπει να συζητήσουμε σε ποιους τομείς μπορούμε να συνεργαστούμε».

Εξάλλου χτες ο Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και στη Λάρισα. Εξηγώντας τους λόγους που έθεσε υποψηφιότητα στις συγκεκριμένες περιφέρειες, υποστήριξε ότι «η Λάρισα σηματοδοτεί τη δύναμη που έχει ο αγροτικός κόσμος, να γίνει δύναμη ανάπτυξης στη νέα οικονομία που έρχεται».., ενώ σύμφωνα με τον ίδιο «η Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί τη δύναμη της αποκέντρωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ