Σάββατο 21 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σαν αυτοκτονία...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Γράψτε κάτι ρε παιδιά, γιατί θα μας τρελάνει εντελώς ο δικομματισμός, μας είπε η φωνή στο τηλέφωνο και αφού δήλωσε ονοματεπώνυμο και αναγνώστης του «Ρ», ζήτησε να τον ακούσουμε για δυο λεπτά. Μεταφέρουμε τα όσα μας είπε:

Εχω έναν γνωστό, χρόνια τώρα, που ψήφιζε συστηματικά ΠΑΣΟΚ και μόνιμα κουβεντιάζαμε και διαφωνούσαμε. Εδώ και αρκετό καιρό, όμως, το σκεφτόταν πολύ και με την εξέλιξη Μάνου - Ανδριανόπουλου το αποφάσισε τελικά να ρίξει μαύρο στον Γ. Παπανδρέου. Ηρθε, λοιπόν και τι μου λέει; Πρέπει να φύγουν. Αποφάσισα να ψηφίσω ΝΔ. Μα, του λέω, συμφωνείς με αυτά που λέει ο Καραμανλής; Δε βλέπεις, πως την ίδια πολιτική έχει κι αυτός; Ετσι είναι, μου απάντησε, αλλά πρέπει να φύγει η «χολέρα». Αυτοί δεν έχουν ιερό και όσιο. Του 'πα πολλά, σε τίποτε δεν είχε κάποια ουσιαστική αντίρρηση, αλλά η απόφασή του να εκδικηθεί αυτούς που τον έσερναν και τον κορόιδευαν τόσα χρόνια ήταν ακόμη μεγαλύτερη και του 'χε θολώσει το μυαλό. Το μόνο που τον κλόνισε ήταν το γεγονός, πως η ΝΔ, έτσι κι αλλιώς, προπορεύεται και μάλλον βγαίνει κυβέρνηση, όπως δείχνουν και τα γκάλοπ.

Και ο αναγνώστης μας κατέληξε: Γράψτε κάτι, ρε παιδιά. Είναι κρίμα, είναι έγκλημα, μεροκαματιάρηδες άνθρωποι να δίνουν τη δύναμη της ψήφου τους στην ίδια και χειρότερη δεξιά πολιτική, για να εκδικηθούν τη δεξιά μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ. Σαν αυτοκτονία, τη βλέπω εγώ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ