Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Με ΜΑΤ και βία δε γίνεται παιδεία

Καθημερινά, σε όλο και περισσότερους πολίτες αυτής της χώρας, ανεξάρτητα από πολιτικές και ιδεολογικές προτιμήσεις, γίνεται ολοφάνερο ότι η μοναδική επιδίωξη της σημερινής κυβέρνησης είναι η πάση θυσία παραμονή της στην κυβερνητική εξουσία για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων μιας χούφτας εκπροσώπων της πλουτοκρατίας, των ντόπιων μονοπωλιακών και ξένων ιμπεριαλιστικών συμφερόντων.

Γι' αυτή την καρέκλα τής εξουσίας δε διστάζει να περιορίζει στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα, να συκοφαντεί τους αγωνιζόμενους μαθητές, όλους συλλήβδην τους εκπαιδευτικούς, να στέλνει στα δικαστήρια γονιούς, δε διστάζει να σπέρνει το αντικομμουνιστικό της δηλητήριο, πιστεύοντας πως ο λαός έχει λησμονήσει ότι πάντα η αντιδραστικοποίηση της πολιτικής ζωής ξεκινά με επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ, αλλά τελικά δεν εξαιρεί ούτε τους εμπνευστές της.

Ενας απ' αυτούς, ο τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πάγκαλος, άξιος εγγονός του δικτάτορα Πάγκαλου και απολυμένος από τον κ. Κ. Σημίτη και τον κ. Γ. Α. Παπανδρέου, εξαιτίας των μεγάλων ευθυνών του για την υπόθεση παράδοσης του Κούρδου ηγέτη, τόλμησε χτες να ξεστομίσει σε εφημερίδα, ότι, αν ήταν σήμερα μαθητής, μπορεί να έπαιρνε κοκαΐνη(!) από την απελπισία του, ακούγοντας τους ΚΝίτες του σχολείου του για τις κινητοποιήσεις...

Α αυτοί είναι οι κύριοι της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Το καταγράφουμε, για να παραδοθούν στη χλεύη της δημοκρατικά και ελεύθερα σκεπτόμενης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού... Η νεολαία δικαιολογημένα βροντοφωνάζει: ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΒΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΒΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ