Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη ο πρώτος κύκλος περιοδειών που αποφάσισε και πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Αχαΐας του ΚΚΕ. Σήμερα, ο Κ. Μπάτσικας θα περιοδεύσει στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέο πρόγραμμα περιοδειών, εξορμήσεων και συγκεντρώσεων. Η δουλιά αυτή θα συνεχιστεί έως τις εκλογές.

  • Το Νομό Αργολίδας θα επισκεφτεί σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, ο Βαγγέλης Μπούτας, βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Σήμερα θα επισκεφτεί τη λαϊκή αγορά του Αργους στις 10 π.μ., στις 6 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Νέα Κίο και στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στα Φίχτια. Αύριο Πέμπτη στις 6 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ανυφί και στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Μηδέα.
  • Αύριο, Πέμπτη, ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στους χώρους των εργαζομένων του λιμανιού του Πειραιά.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση την Παρασκευή, 10/12, στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Νεράιδα», στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, πραγματοποιούν συνεστίαση στις 10 Δεκέμβρη, στις 9.30 μ.μ., στο κέντρο «Απόλαυση» στον Ταύρο (Μακεδονίας και Κωνσταντινουπόλεως). Τηλέφωνο κέντρου 3463.124 και ΚΟΒ 9319.331.
  • Τη Δευτέρα, 13/12, ο Μπάμπης Αγγουράκης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.
  • Η ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων του ΚΚΕ και η αντίστοιχη ΟΒ της ΚΝΕ πραγματοποιούν την Κυριακή, 19/12, στις 9 μ.μ., συνεστίαση προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του Κόμματος και της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης. Η συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι», Γεν. Κολοκοτρώνη 5, πλατεία Φιλοπάππου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 9247.263.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ