Παρασκευή 14 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Ποιο ρίσκο;

«Μεγάλο ρίσκο πήρε χτες το βράδυ στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δηλώνοντας ότι όλες οι δεσμεύσεις που ανέλαβε προεκλογικά θα τηρηθούν» (Από τις «Αιχμές» του Γ. Παπαχρήστου στα ΝΕΑ).

Το περιτύλιγμα

«Σημαντικούς περιορισμούς για το σύνολο της οικονομικής πολιτικής της χώρας προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης, αν και την ίδια ώρα επιχειρούσε να χρυσώσει το χάπι λέγοντας πως "παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα, θα βρούμε τους πόρους και θα τους αξιοποιήσουμε"» (Το ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Κοινές αλήθειες

«Οτι η ελληνική οικονομία - παρά τους ρυθμούς ανάπτυξης των τελευταίων χρόνων, τη μείωση του πληθωρισμού και των επιτοκίων - εξακολουθεί να έχει κρίσιμα διαρθρωτικά προβλήματα, ουδείς το αγνοεί. Αλλά αυτά τα προβλήματα, δε λύνονται... ούτε με τη μείωση των μισθών ούτε με εργασιακή ανασφάλεια ούτε με την περικοπή των συντάξεων και των προνοιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων ούτε με τη διεύρυνση της ανεργίας...» (Ο Παν Παν στο ΕΘΝΟΣ).

Ο ανταγωνισμός

«Ανταγωνίστηκαν σε χειροκροτήματα προς τους αρχηγούς τους οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χθες. Και, μάλιστα, χειροκροτήματα ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα. Αλλοτε για να δώσουν... κουράγιο και άλλοτε για να επικροτήσουν τις "κορόνες τους"» (Της Ντ. Ντ. από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ