Τρίτη 20 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ολυμπιακή...

«Σε "Ολυμπιακό κλοιό παρακολούθησης" μπαίνουν οι Αθηναίοι: στον ουρανό της Αττικής είναι προγραμματισμένο να πετάξει το πρωί ένα, μήκους 59 μέτρων, αερόπλοιο "Ζέπελιν", που έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει εικόνες για περισσότερες από 16 ώρες καθημερινά στα Κέντρα Ασφάλειας. Το αερόπλοιο φέρει κάμερες υψηλής ευκρίνειας τριών ειδών - νύχτας, ημέρας και υπέρυθρες - όπως και υπερσύγχρονους αισθητήρες» (Το ρεπορτάζ από ΤΑ ΝΕΑ).

...τρομοϋστερία

«... Μεταφράζεται η τρομοϋστερία για τους Ολυμπιακούς σε απρόβλεπτου ύψους δαπάνες για την ασφάλειά τους, που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός. Ηδη η Αθήνα μετατρέπεται σε φρούριο και η ζωή των κατοίκων της πρωτεύουσας τίθεται υπό ασφυκτική αστυνομική παρακολούθηση με τα πιο σύγχρονα μέσα...» (Κύριο άρθρο - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ολα καλά και...

«Στην τελική φάση πριν ανοίξει η αυλαία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, οι Ελληνες στη συντριπτική τους πλειοψηφία πιστεύουν ότι θα είναι μια πολύ πετυχημένη διοργάνωση και όχι μόνο αυτό. Πιστεύουν ότι τελικά θα υπάρξει κέρδος από την όλη διοργάνωση» (Κύριο άρθρο - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

...οφέλη για... όλους

«Είναι πράγματι εθνική υπόθεση οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες και οφείλουμε όλοι οι Ελληνες να συμβάλουμε στην επιτυχή διεξαγωγή τους. Οπως τόνισε ο Καραμανλής στην ομιλία του στο Προσυνέδριο της ΝΔ στην Πάτρα, "τώρα είναι η ώρα για την Ελλάδα της συλλογικότητας, της αποφασιστικότητας, της ευθύνης". Το κόστος των Αγώνων επιβαρύνει όλους τους πολίτες, τα οφέλη θα είναι για όλους τους Ελληνες και η υπεραξία τους είναι εφόδιο για το επόμενο διάστημα» (Ο Γ. Τράγκας στη ΧΩΡΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ