Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ
Βρώμικος κόσμος...

Είμαι τόσο οργισμένος, με τα φοβερά πράγματα που βλέπω και ακούω γύρω μου αυτές τις μέρες της «λαμπερής και ανεπανάληπτης» Ολυμπιάδας «μας», που θα ήθελα πολύ - ως άλλος Ιησούς - να πιάσω κι εγώ ένα φραγγέλιο και να μαστιγώσω αλύπητα αυτούς τους άθλιους «εμπόρους και αργυραμοιβούς», εκπροσώπους του βρώμικου κόσμου της διαφθοράς και της σαπίλας, όπως αποκαλύπτεται, ιδιαίτερα αυτόν τον τελευταίο καιρό, που βγαίνουν στην επιφάνεια δείγματα «εύοσμα», χαρακτηριστικά του «κάλλους» της κοινωνίας που ζούμε.

Να τους μαστιγώσω ανηλεώς, και να τους προειδοποιήσω με τη ρήση του Ιησού, για το οικτρό τέλος που επιφυλάσσει η ζωή σ' αυτόν τον ωραίο κόσμο των πολλών και ασυγχώρητων «αμαρτιών».

Και ας αρχίσω από τους δικούς μας, εδώ, τους ερίφηδες (κυβερνώντες και ψευτοαντιπολιτευόμενους), που, οδηγημένοι από την κούφια μεγαλομανία τους και υποκύπτοντας στις απαιτήσεις των παγκόσμιων «νονών» και εργολάβων της «ολυμπιακής ιδέας», φόρτωσαν στις πλάτες μας 4 ολόκληρα τρισεκατομμύρια δραχμές, αίμα και ιδρώτα του ελληνικού λαού, για να γίνουν, λέει, οι Αγώνες πιο μεγαλοπρεπείς και πιο εντυπωσιακοί...

Ουαί υμίν, λοιπόν, άφρονες και ανεγκέφαλοι «εθνοπατέρες», που με ξένο πορτοφόλι παριστάνετε τους χουβαρντάδες και πετάτε τα λεφτά μας στον αέρα, για να τα μαζεύουν και να γεμίζουν τις τσέπες τους οι αετονύχηδες της παγκόσμιας συμμορίας, «Μπάλκο», «Κόκα - Κόλα», «Πούμα», «Αντίντας» και Σία, και οι διάφοροι «αθάνατοι» Σαμαρο-Καλατράβηδες.

Ουαί και αλίμονο και σ' εσένα, φαντασμένη και εγωπαθή, κυρία Ιωάννα, που με ξένα κόλλυβα κάνεις πλούσια μνημόσυνα, αμείβοντας τους «διευθυντές» και τους «τομεάρχες», εκεί στο φέουδό σου, στον «Αθήνα 2004», με μισθούς των 5 και των 10 εκατομμυρίων (για τις «υψηλού επιπέδου» υπηρεσίες που προσφέρουν), τη στιγμή που οι Ελληνες «παρίες» (μεροκαματιάρηδες, συνταξιούχοι, άνεργοι) κυνηγούν με το ντουφέκι το ευρώ, να αγοράσουν ένα καρβέλι ψωμί για τα παιδιά τους.

Ουαί υμίν, και σ' εσάς, φαύλοι γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, της περιώνυμης ΔΟΕ (της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής), προαγωγοί και εκπορνευτές του αρχαίου, του ωραίου και του αληθινού Ολυμπιακού Πνεύματος. Αλίμονό σας, συνωμότες και λαδοποντικοί, πρωταθλητές της διαπλοκής και της ιδιοτέλειας, που αυτοαναγορευτήκατε σε «αθανάτους» και παριστάνετε τους ταγούς και τους προστάτες των ευγενών ιδανικών του Ολυμπισμού.

Ουαί και αλίμονο, και σ' εσάς, κοράκια αρπακτικά, με τα τσιγκελωτά τα νύχια και τα ματωμένα ράμφη, που, αυτόκλητοι υπερασπιστές της ελευθερίας και της ασφάλειάς μας, με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, μας κατασκοπεύετε επί εικοσιτετραώρου βάσεως, από στεριά, θάλασσα και αέρα, ακόμα και μέσα στην κρεβατοκάμαρά μας.

Ουαί υμίν! Τα ανομολόγητα εγκλήματά σας δε θα μείνουν ατιμώρητα. Η «ώρα της κρίσεως» θα έρθει και για εσάς. Το αμαρτωλό και σάπιο σύστημά σας πολύ σύντομα θα καταρρεύσει. Και τότε, όλοι εσείς, «μπροστά στα γίγαντα κριτή/ στο δικαστήριο των λαών/ γονατιστοί και τρεμοπόδαροι θα οδηγηθείτε/ να δώσετε των πράξεών σας λόγο/ και να λάβετε/ την τιμωρία που σας πρέπει».


Βασίλης ΦΥΤΣΙΛΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ