Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σαλπάρει και για Κρήτη

Το γαϊτανάκι μιας σειράς εκδηλώσεων που απλώθηκαν σε ολόκληρη την Κρήτη, ολοκληρώνεται με τις διήμερες κεντρικές φεστιβαλικές εκδηλώσεις στα Χανιά και το Ρέθυμνο αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Σεπτέμβρη, ενώ μετά από μια βδομάδα το 30ό Φεστιβάλ θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Στα Χανιά το Φεστιβάλ γίνεται στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου και περιλαμβάνει το Σάββατο συζήτηση για τον αθλητισμό με τη συμμετοχή αθλητών, προπονητών και επιστημόνων, ενώ την Κυριακή στις 9:30 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με το Μίλτο Πασχαλίδη. Και τις δυο μέρες το πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από έντεχνο, λαϊκό, πολιτικό, λάτιν, παραδοσιακό και επαναστατικό τραγούδι.

Στο Ρέθυμνο, στο Δημοτικό Κήπο, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πλαισιωθούν με πολλή μουσική από ερασιτεχνικά συγκροτήματα αλλά και συναυλίες το Σάββατο του Μίλτου Πασχαλίδη και Κυριακή 5/9 του Ψαραντώνη. Επίσης, την Κυριακή στις 9:30 μ.μ., θα μιλήσει ο Μανώλης Συντιχάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ