Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΚΕΝΤΕΡΗ - ΘΑΝΟΥ
Επιμένει ο Σεβαστής για την εμπλοκή Ρογκ

ο αναπληρωτής αρχηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μανώλης Κολυμπάδης, μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα

Eurokinissi

ο αναπληρωτής αρχηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μανώλης Κολυμπάδης, μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα
«Εθεσα υπόψη της εισαγγελέως όλα τα στοιχεία που γνωρίζω για την υπόθεση» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής εξερχόμενος χτες από το γραφείο της εισαγγελέα Αθηνάς Θεοδωροπούλου, στην οποία κατέθεσε επί πέντε ώρες για την υπόθεση της άρνησης να υποστούν ντόπινγκ κοντρόλ οι Κεντέρης και Θάνου.

Παράλληλα, επετέθηκε στον πρόεδρο της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ σχετικά με τις δηλώσεις του τελευταίου ότι ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ χρειάζεται ψυχίατρο. «Πιστεύω ότι ο κ. Ρογκ έχει ενημερωθεί ότι με συνάντησε. Θα περίμενα να ζητήσει συγγνώμη. Είχε υποχρέωση να πάρει πίσω τους χαρακτηρισμούς του περί ψυχιάτρων. Η εικόνα αυτή δεν ταιριάζει με τον πρόεδρο της ΔΟΕ», είπε.

Ο Βασίλης Σεβαστής είχε δηλώσει πως το πρωί της Πέμπτης 12 Αυγούστου, σε συνάντηση που είχε με τον Λάμπη Νικολάου, από τη ΔΟΕ, παρουσία του Ζακ Ρογκ, ο τελευταίος ρώτησε να μάθει πού βρίσκονται οι Κεντέρης και Θάνου. Ερωτηθείς όμως ο πρόεδρος της ΔΟΕ δήλωσε άγνοια για τη συνάντηση και αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Παράλληλα με τον Βασίλη Σεβαστή για την ίδια υπόθεση κατέθεσε χτες για πάνω από τέσσερις ώρες στον εισαγγελέα Σπύρο Μουζακίτη ο αναπληρωτής αρχηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος εξερχόμενος από το εισαγγελικό γραφείο είπε πως ανέφερε όλα όσα γνώριζε, ενώ κληθείς να σχολιάσει τις σε βάρος του δηλώσεις του προπονητή των Κεντέρη - Θάνου, Χρήστου Τζέκου, είπε: «Αλλο είναι το ηθικό ανάστημα του Κολυμπάδη και άλλο του Τζέκου».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μ. Κολυμπάδης έχει δηλώσει ότι αυτός είχε παραλάβει τους δύο αθλητές όταν αυτοί μαζί με τον προπονητή τους είχαν μπει στο Ολυμπιακό Χωριό το μεσημέρι της 12ης Αυγούστου, προσθέτοντας ότι οι Κεντέρης και Θάνου φαινόντουσαν ιδιαίτερα τρομαγμένοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ