Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πετυχημένη η εκδήλωση στα Γρεβενά

Με τους καλύτερους οιωνούς συνεχίζει το ταξίδι της κορύφωσής του το 30ό Φεστιβάλ σ' όλη τη χώρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το βράδυ της Τετάρτης (1/9), πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά το πιο επιτυχημένο Φεστιβάλ των τελευταίων χρόνων, με τη νεολαία της πόλης και των γύρω περιοχών να δίνουν δυναμικά το «παρών» στις εκδηλώσεις. Η κεντρική πλατεία της πόλης γέμισε από μαθητές, νέους εργαζόμενους, αλλά και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που κοντοστάθηκαν στα ταμπλό για τους μετανάστες, την Παιδεία, τη νέα βάρδια της εργατικής τάξης και συζήτησαν με τους ΚΝίτες και τις ΚΝίτισσες, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την προετοιμασία του χώρου.

Ερασιτεχνικά συγκροτήματα χιπ χοπ, έντεχνης και ροκ μουσικής από τα σχολεία των Γρεβενών και την Κοζάνη πλαισίωσαν το μουσικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, ενώ στο χώρο παρουσιάστηκε και έκθεση γκράφιτι από μαθητές, με θέμα τα 35 χρόνια ζωής και δράσης της ΚΝΕ. Κεντρική ομιλήτρια του Φεστιβάλ ήταν η Ελένη Γκόγκου, Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι μετά το τέλος των εκδηλώσεων, εμφανίστηκε η αστυνομία και ζήτησε τα στοιχεία των «διοργανωτών», γιατί δέχτηκε καταγγελίες για διατάραξη της κοινής ησυχίας (η εκδήλωση τέλειωσε στις 00:30 περίπου), παρά το γεγονός ότι η Οργάνωση της ΚΝΕ είχε εξασφαλίσει σχετική άδεια από το Δήμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ