Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΛΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ
Τραγουδούν και συζητούν

Ο Βόλος και τα Τρίκαλα κάνουν την αρχή στις εκδηλώσεις κορύφωσης του 30ού στη Θεσσαλία αυτό το Σαββατοκύριακο και την επόμενη βδομάδα παίρνουν σειρά η Λάρισα και η Καρδίτσα.

Στο Βόλο

Το πρόγραμμα των διήμερων κεντρικών εκδηλώσεων στο Βόλο, που θα γίνουν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο Βόλου), περιλαμβάνει:

Αύριο Σάββατο: Συζήτηση - αφιέρωμα για τα 30 χρόνια του Φεστιβάλ, ομιλία από τον Μάκη Πέτσα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, μεγάλη συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Χρήστο Θηβαίο, προβολή της ταινίας «Ακήρυχτος πόλεμος» και ρεμπέτικο γλέντι.

Την Κυριακή 5/9: Συζήτηση για τον αθλητισμό με αθλητικούς παράγοντες και πρώην αθλητές, ομιλία από τον Τάκη Τσίγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, συναυλίες και προβολή της ταινίας «Τα τραγούδια της φωτιάς».

Στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα γίνουν στο πάρκο Ματσόπουλου, έχει ως εξής:

Αύριο Σάββατο: Συναυλία με το συγκρότημα «Διά Πυρός», συζήτηση με θέμα «Αθλητισμός για ποιον και γιατί;», ομιλία από τον Γ. Σκόκα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, συναυλία από τοπικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Την Κυριακή 5/9: Θέατρο Σκιών, θεατρικό μονόπρακτο, ομιλία από τον Γιώργο Χαρίτο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, συναυλία από τοπικό νεανικό συγκρότημα, λαϊκή ορχήστρα που θα παρουσιάσει αφιέρωμα στον Κ. Βίρβο και τον Α. Καλδάρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ