Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; «Σοκαρισμένοι οι Ελληνες, έβλεπαν τους Αλβανούς με τα εθνικά τους σύμβολα να κατεβαίνουν στους δρόμους. Διαπίστωσαν πολύ αργά ότι στην Ελλάδα υπάρχει κράτος Αλβανών. Μελλοντικά θα τους δούμε να διαδηλώνουν για αλβανική Παιδεία, γλώσσα, δημοκρατία και εργατικά δικαιώματα, να εκλέγουν δημάρχους και βουλευτές» (Το σχόλιο του Γ. Ζερβού στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ»).

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ: «Τον τρόμο και τον πανικό έσπειραν παντού οι Αλβανοί φίλαθλοι» (Η λεζάντα στη σελίδα 6 της «ΑΥΡΙΑΝΗΣ»).

«ΚΑΠΟΙΑ ΜΜΕ»: «Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί; Υπάρχουν βεβαίως. Είναι ορισμένοι μεγαλοπαράγοντες, κάποια ΜΜΕ, αλλά και πολιτικοί που πυροδοτούν τον χουλιγκανισμό, δίνουν ιδεολογική κάλυψη στην ταύτιση αθλητικών επιτυχιών και αποτυχιών με ιδέες εθνικιστικού περιεχομένου, που οδηγούν τα πλήθη σε πράξεις παραληρήματος ή στα όρια της "εθνικής τραγωδίας"» (Το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ: «Το ΠΑΣΟΚ καλείται να ξαναβρεί το νήμα της ιστορικής και κοινωνικής του αυθεντικότητας, με την ευαισθησία, αλλά και την ευρύτητα που επιβάλλει το κοινωνικό, πολιτικό και εκλογικό του μέγεθος» (Ο Ευ. Βενιζέλος στα «ΝΕΑ»).

ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ: «Στην Κουμουνδούρου έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν επιθετικά (...) ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στο ντόπινγκ και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Τα βήματα θα είναι προσεκτικά, καθώς δε φαίνεται να επιθυμούν να ακολουθήσουν το ΚΚΕ στις καταγγελίες περί αντιλαϊκού» (Το ρεπορτάζ στη «ΒΡΑΔΥΝΗ»).

...ΑΛΛΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ: «Το ΚΚΕ είναι συνυπεύθυνο για τον "ολυμπιακό λογαριασμό" που καλείται να πληρώσει ο λαός» (Ο Κ. Πουλακίδας στην «ΑΥΓΗ»).

ΣΤΕΡΝΗ ΓΝΩΣΗ: «Οχι μόνο δεν ωφεληθήκαμε από την Ολυμπιάδα, αλλά χάσαμε και την τοπική μας πελατεία» (Οι εστιάτορες Πειραιά στη «ΒΡΑΔΥΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ