Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ξεκινά νέα - άλλη μια - πορεία προς το λαό

Πρόγευση της επίθεσης που θα πραγματοποιήσει στη διάρκεια της παρουσίας του στη ΔΕΘ, ενάντια στην πολιτική της ΝΔ, έδωσε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Μακεδονίας - Θράκης, στη Θεσσαλονίκη. Ο Γ. Παπανδρέου σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν έχει αξιοποιήσει τη δυναμική των Ολυμπιακών Αγώνων, ούτε τη μεγάλη παρακαταθήκη των έργων και της οικονομίας που άφησε το ΠΑΣΟΚ. Και πρόσθεσε πως στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να αξιοποιήσει τη δυναμική που έχει η χώρα μας και ειδικότερα η περιφέρεια. Και προανήγγειλε πως από τη Θεσσαλονίκη το ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει μια νέα πορεία προς το λαό. Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και την πρόταση για τον Κώστα Σημίτη, αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία της «ονοματολογίας» και επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ στις δύο προηγούμενες προεδρικές εκλογές επέλεξε μια προσωπικότητα πέραν των στενών κομματικών ορίων. «Θα περιμέναμε κι απ' την πλευρά της κυβέρνησης να κινηθεί έτσι», είπε και πρόσθεσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο «και για οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο».

Εξάλλου, αναφερόμενος στα επεισόδια μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου Αλβανίας - Ελλάδας, δήλωσε, προφανώς αναφερόμενος στις δηλώσεις του Π. Ψωμιάδη, πως πολιτικά στελέχη δε θα πρέπει να βάζουν «λάδι στη φωτιά».

Σήμερα, ο Γ. Παπανδρέου συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη. Θα επισκεφθεί την Εγνατία Οδό στην Καστανιά Βερμίου, όπου αναμένεται, υιοθετώντας την πρακτική του Κ. Καραμανλή στην προεκλογική περίοδο, να κάνει κριτική για την καθυστέρηση παράδοσης του έργου που έπρεπε να είναι έτοιμο από την άνοιξη. Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης με θέμα «Οικονομία - Ανάπτυξη της περιοχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ