Τετάρτη 3 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Διαβάστε...

ΠΡΙΝ καλά-καλά κοπάσει ο απόηχος των εκλογών, ο διευθυντής της ΑΤΕ Σιδηροκάστρου με αναφορά του ζητάει τη μετάθεση της υποψήφιας του ΚΚΕ Μ. Μαλιάρη με το «στημένο» αιτιολογικό της μη συνεργασίας με τους προϊσταμένους της (σελίδα 10).

ΜΕΓΑΛΟ κοινωνικό και κυκλοφοριακό πρόβλημα, που προκαλούν στην πόλη των Τρικάλων τα έργα διαπλάτυνσης της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλα - Καλαμπάκα, η οποία διέρχεται μέσα από την πόλη, όπως επισημαίνουν σε Ερώτησή τους οι βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Πατάκης και Ν. Γκατζής(σελίδα 11).

ΔΕΥΤΕΡΟ ατύχημα, μέσα σε διάστημα 9 ημερών «μετράει» το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ», το οποίο έχει δρομολογηθεί σε ακτοπλοϊκή γραμμή από τις 8 Απρίλη, με λειψή οργανική σύνθεση, δηλαδή με μικρότερο αριθμό πληρώματος από αυτόν που ορίζει ο νόμος 177/74!(σελίδα 12).

ΠΑΝΟΡΒΗΓΙΚΗ απεργιακή κινητοποίηση, αρχής γενομένης την Τετάρτη και για αόριστο χρόνο (σελίδες 14-15)

«ΑΥΣΤΗΡΟ μοντέλο» και... χώρος σκληρών πειραματισμών που θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για την είσοδο στην ευρωζώνη των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, επιδιώκεται να αποτελέσει η ένταξη της Ελλάδας στη ζώνη του ΕΥΡΩ (σελίδα 17).

ΞΕΚΙΝΟΥΝ αύριο Πέμπτη και ολοκληρώνονται το Σάββατο, 6 Μάη, οι εργασίες του έκτακτου συνεδρίου της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ) για τα οικονομικά των δήμων, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με λογικές πλήρως ενταγμένες στην πολιτική αντίληψη που θέλει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) να λειτουργήσουν ως επιχειρήσεις (σελίδα 19).

ΑΘΛΙΑ είναι η κτιριακή και τεχνολογική υποδομή που διαθέτει το νοσοκομείο του Βόλου και σε διάφορα που σχετίζονται με παρανομίες και "κολεγιές" του νοσοκομείου με τον ιδιωτικό τομέα της υγείας, αναφέρεται πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που δόθηκε στη δημοσιότητα (σελίδα 20).

ΑΠΛΟΤΗΤΑ, ήθος, τελειομανία, ήταν τα χαρακτηριστικά του Βασίλη Γεωργιάδη, ενός από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες, που «έφυγε» ανήμερα του Πάσχα, στοιχεία που μετέφερε και στη δουλιά του, η οποία του απέφερε τη γενική αναγνώριση στην Ελλάδα και το εξωτερικό (σελίδα 23).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ