Παρασκευή 19 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
«Διαπαιδαγώγηση»

«Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να ανοίξει η αμερικάνικη οργάνωση "The U.S. Peace Government". Η απόφαση ελήφθη με στόχο τη διαπαιδαγώγηση των νέων Ελλήνων στο θέμα της ειρήνης. Το πανεπιστήμιο θα προσφέρει τη γνώση και τα προγράμματα πρόληψης της τρομοκρατίας και της σύγκρουσης. Ελπίζει να συστρατεύσει δύο χιλιάδες Ελληνες φοιτητές». (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

Πρόσκληση σε απόλαυση

«Οι ΗΠΑ αποτελούν ένα ιδανικό μέρος για σπουδές. Προτρέπω τους Ελληνες μαθητές και φοιτητές να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές ευκαιρίες εκπαίδευσης στις ΗΠΑ. Οι ξένοι φοιτητές θα ανακαλύψουν και θα απολαύσουν επιπλέον την ατομική ελευθερία που προσφέρει η ζωή στις ΗΠΑ». (ο Αμερικανός πρέσβης Τ. Μίλερ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

Με λυμένα τα φρένα

«Δεν είναι ξαφνική η πρόσκληση του Ν. Κωνσταντόπουλου στην ΟΝΝΕΔ. Εχουν προηγηθεί βήματα, άλματα σε σύγκριση με το παρελθόν της παράταξής του, του Κ. Καραμανλή όταν το 2000 πήγε στο Γοργοπόταμο, όταν πρόπερσι πήγε στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΕΔΑ, όταν πήγε στον Αι-Στράτη. Δεν μπορούμε να ξεπερνάμε ή να αγνοούμε παρόμοιες πολιτικές κινήσεις και μάλιστα σε μια χώρα που γίνεται προσπάθεια από πολλές δυνάμεις να διατηρείται το κλίμα του διχασμού». (ο Ν. Κιάος στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Στοχοπροσήλωση

«Το Πολυτεχνείο κατέληξε σαν όλα τα έθιμα (...) να εορτάζεται μέχρι ευθανασίας (...) ας το αφήσουν να αναπαυτεί εν ειρήνη». (ο Π. Μανδραβέλης στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ