Σάββατο 29 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Θράσος!

Υπάρχει ένα κόμμα, που, όταν ήταν κυβέρνηση, αποκαλούσε τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις των αγροτών «ανταρσία»!

Που, όταν οι αγρότες έβγαιναν στους δρόμους ζητώντας δίκιο, τους αποκαλούσε «γαϊδούρια»!

Είναι το κόμμα, το οποίο στα αιτήματα των ξωμάχων να ζήσουν με αξιοπρέπεια, τους απαντούσε: «Είστε μπαταχτσήδες»!

Το ίδιο αυτό κόμμα είναι που ανέσυρε από το «νομικό οπλοστάσιο» των ...βρικολάκων ακόμα και χουντικά διατάγματα (!), απειλώντας τους γεωργούς με διατάξεις περί «χρήσης των όπλων» (!) κατά τις συναθροίσεις τους...

Αυτό το κόμμα είναι που βάφτισε την καταστολή των ΜΑΤ κατά των αγροτών «κοινωνικό φραγγέλιο» (!) και επιδόθηκε στην πεμπτοφαλαγγίτικη τακτική του «διαίρει και βασίλευε», βάζοντας το ένα κοινωνικό στρώμα να επιτίθεται στο άλλο κοινωνικό στρώμα, στο όνομα του «κοινωνικού αυτοματισμού»!

Είναι το κόμμα, που, αφού κορόιδεψε, αφού εξαπάτησε, αφού ξεπούλησε τους αγρότες στα επιτροπάτα των Βρυξελλών, μετά έβαλε τους μπάτσους του να δράσουν σαν κοινοί δολιοφθορείς, σαν τιποτένιοι σαμποτέρ, τους έβαλε να σκάσουν τα λάστιχα των τρακτέρ των αγροτών!

Είναι το κόμμα, που γέμισε την Ελλάδα, απ' άκρη σε άκρη, με «αγροτοδικεία», έστειλε τους ξωμάχους στο εδώλιο του κατηγορουμένου και δούλεψε για τους μεσάζοντες, τους μεγαλέμπορους, τους τσιφλικάδες.

*

Αυτό το κόμμα έχει νέο πρόεδρο, που υπόσχεται «νέο ήθος», αλλά ...ίδια πολιτική και με αυτήν την πολιτική, την ίδια που κατέταξε τους αγρότες στα «γαϊδούρια», στους «μπαταχτσήδες», στους «στασιαστές» και τους «εγκληματίες», πάει ο πρόεδρός του σήμερα στο ...χωριό, για να πει στους «χωριάτες» πόσο, μα πόσο το κόμμα του αγαπάει τους αγρότες...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ