Σάββατο 29 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΤΟ ΠΟΤΟ: «Ο πορτιέρης του γνωστού κλαμπ είχε τυλιγμένη γύρω από το κορμί του κομμάτι γάζας στην οποία είχε δημιουργήσει υποδοχές και είχε τοποθετήσει συσκευασίες με μικροποσότητες ναρκωτικών έτοιμες προς πώληση» (η είδηση στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ»).

ΤΑ ΨΩΝΙΑ: «Σε άλλα μέρη του κόσμου, με φιλελεύθερα καθεστώτα οι εργαζόμενοι πηγαίνουν τα Σαββατοκύριακα και ψωνίζουν. Χαρά θεού. Σούπερ μάρκετ ανοιχτά επτά μέρες μέχρι τις δώδεκα το βράδυ, μαζί με φαρμακεία και βενζινάδικα. Εδώ πότε θα ψωνίσει ένα ζευγάρι, όταν ο άντρας και η γυναίκα δουλεύουν; Είναι δυνατόν με μεσαιωνικές μεθόδους να περιορίζουμε τη δουλειά, να στέλνουμε στον εισαγγελέα τους ανθρώπους που έχουν όρεξη για παραγωγή και να πνίγουμε χιλιάδες θέσεις εργασίας; Δεν είναι δυνατόν πέντε νταβατζήδες και δέκα συντεχνίες να ρυθμίζουν την καθημερινότητα και τη ζωή μας» (το άρθρο στη «ΧΩΡΑ»).

Η ΠΥΓΜΗ: «Η λογική της συντηρητικής διαχείρισης δεν πάει στον πρωθυπουργό γι' αυτό και το 2005 θα επιδιώξει μικρές και μεγάλες ανατροπές έστω κι αν αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο με συντεχνίες και ρετιρέ του δημοσίου τομέα (...) μετά την προεδρική εκλογή, η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 8 Φεβρουαρίου, μας περιμένει πολλή δουλειά» (ο Μ. Κοττάκης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: «Τι έχουμε στην απέναντι όχθη; Μια αντιπολίτευση που δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει. Δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει τη σχέση με το πρόσφατο κυβερνητικό παρελθόν τους. Οι μισοί θέλουν σκληρή αντιπολίτευση και οι άλλοι μισοί το σκέφτονται. Και όλοι μαζί ασχολούνται με το πόσα μέλη θα έχουν τα κομματικά όργανα» (ο Γ. Καρελιάς στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ: «Το νέο χρηματοδοτικό πλαίσιο είναι ικανοποιητικό με την προϋπόθεση ότι θα γίνει με τον σωστό τρόπο η διαχείριση και εφαρμογή της νέας ΚΑΠ» (η θέση του ΠΑΣΟΚ σήμερα για το αγροτικό / στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ (2013-04-18 00:00:00.0)
Παζαρεύει τους όρους συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ (2012-04-13 00:00:00.0)
Πατριωτισμός είναι να μη σκύβει ο λαός το κεφάλι (2010-11-06 00:00:00.0)
Να ξέρουν ότι έχασαν από την εργατική τάξη και οι δύο (2009-09-24 00:00:00.0)
Καρκινογόνα καύση και «χαρατσώματα» (2006-07-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ