Πέμπτη 7 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Συγγνώμη»!!!

Μετά τις αποφάσεις της κυβερνητικής επιτροπής για την επιβολή των νέων δυσβάσταχτων φόρων στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Σιούφας προέβη στη γνωστή δήλωση ότι ο πρωθυπουργός έλαβε την απόφαση για την επιβολή των φορολογικών μέτρων «με πόνο ψυχής»...

Στο άκουσμα εκείνης της δήλωσης, η στήλη έσπευσε να τη σχολιάσει με περισσή προπέτεια και έκδηλη κακεντρέχεια, γεγονός για το οποίο είμαστε αναγκασμένοι, σήμερα, να ζητήσουμε δημοσίως «συγγνώμη».

Ενώ αρχικά θεωρήσαμε ότι επρόκειτο για δήλωση - πρόκληση, διαπιστώσαμε ότι όντως ο «πόνος» του πρωθυπουργού είναι άφατος. Απόδειξη ότι μια βδομάδα μετά τη ...ΦΑΠα, ήρθε η προχτεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, τον εκπρόσωπο των εφοπλιστών και τον εκπρόσωπο των βιομηχάνων.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι μόνον αν έχεις «πλαντάξει» από τους καημούς των εργατών, μόνον αν έχει λυγίσει η ψυχή σου από τον «πόνο» για τα βάρη που πέφτουν στις πλάτες του λαού, τότε τι άλλο κάνεις από το να σπεύσεις να βρεις καταφύγιο στη στοργική αγκάλη της «Μότορ Οϊλ» και των διπλομονοπύθμενων τάνκερ;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ