Παρασκευή 17 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ: «Οι εκπροσωπούντες το ΣΕΒ την ώρα της κοινωνικής αναταραχής αντί να δράσουν κατευναστικά διότι η Ανάπτυξη προϋποθέτει εργασιακή και κοινωνική ειρήνη, ξιφουλκούν υπέρ της κυβερνήσεως την οποία ουσιαστικώς αναγορεύουν σε διεκπεραιωτή των συμφερόντων τους! Και πάντως δεν μπορούν να μιλούν για ρετιρέ όσοι κατοικούν σε επαύλεις ελέω συνήθως παγωμένων πιστώσεων!» (από το κύριο άρθρο στο «ΒΗΜΑ»).

ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ: «Από τη στιγμή που τα Ταμεία των τραπεζών είναι χρεοκοπημένα εάν δεν περιοριστούν οι παροχές των εργαζομένων (οι οποίες είναι αποτέλεσμα συνδικαλιστικών πιέσεων και όχι των οικονομικών δυνατοτήτων των επιχειρήσεων) τα βάρη τους θα μεταφερθούν στο σύνολο των φορολογουμένων» (το άρθρο στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΟΙ «ΠΟΛΙΤΕΣ»: «Οι πολίτες, οι οποίοι στις δημοσκοπήσεις για πρώτη φορά εμφανίζονται τόσο ανήσυχοι για τα οικονομικά, αξιώνουν έναν συνολικό πολιτικό σχεδιασμό που θα διασφαλίζει ότι οι παροχές προς τους βιομηχάνους θα συνοδεύονται από μέτρα ενίσχυσης της απασχόλησης και της κοινωνικής προστασίας» (από το κύριο άρθρο στα «ΝΕΑ»).

ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ: «Υπάρχουν κάποιες δυνατότητες να επηρεαστούν οι εξελίξεις, αν αξιοποιηθεί το πλήγμα κατά του νεοφιλελευθερισμού για την κινητοποίηση δυνάμεων υπέρ μιας κοινωνικής Ευρώπης, μιας δημοκρατικής διαδικασίας πολιτικής ενοποίησης» (από το κύριο άρθρο στην «ΑΥΓΗ»).

Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ! «Τώρα θυμήθηκαν τους πολίτες! Αυτό όμως είναι το πρόβλημα. Η αιτία της κρίσης είναι το δημοκρατικό έλλειμμα της Ενωσης, το μέγα χάσμα ανάμεσα στη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και στις αποφάσεις που λαμβάνονται εν κρυπτώ στα συμβούλια κορυφής και στα συμβούλια των υπουργών» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το πρόβλημα και η λύση (2012-08-15 00:00:00.0)
ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΠΛΕΟΝ (2010-01-23 00:00:00.0)
ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ (2007-09-28 00:00:00.0)
ΜΗ ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ* (2007-07-14 00:00:00.0)
Πώς υπολογίζονται οι κρατήσεις (1997-03-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ