Τρίτη 13 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κόκκινο, γιορτινό διάλειμμα

Μια ζεστή βραδιά, με καλή μουσική, εκλεκτούς μεζέδες και μπόλικο κρασί διοργάνωσε χτες βράδυ η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, ως είθισται μετά από κάθε εκλογική μάχη, παρουσία της Γενικής Γραμματέα, Αλέκας Παπαρήγα.

Δεκάδες άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων, της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου έδωσαν το «παρών». Ηταν εκεί όλοι αυτοί που έδωσαν τη μάχη των εκλογών λεπτό το λεπτό, άνθρωπο τον άνθρωπο, καθώς και οι συνεργαζόμενοι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Οι καλεσμένοι άρχισαν να καταφτάνουν λίγο μετά τις 8 μ.μ. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλική, φορτισμένη από την αισιοδοξία και το κέφι. Η καλοκαιρινή βραδιά γλύκανε περισσότερο από τους ήχους τους συγκροτήματος του Στέφανου Ψαραδάκου και τη ζεστή εκφραστική φωνή της Ειρήνης Σακκαλή, που παρουσίασαν ένα απάνθισμα από το έντεχνο ελληνικό τραγούδι. Το γλέντι άναψε για τα καλά όταν τη σκυτάλη πήρε η Χρυσούλα Βαζούρα και το συγκρότημά της που ταξίδεψαν τους καλεσμένους στα μονοπάτια της παράδοσης.

Την εκδήλωση άνοιξαν ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, σημειώνοντας το σύντομο χαιρετισμό του πως «τέτοια γιορτινά διαλείμματα μας βοηθάνε όλους να αντλούμε δυνάμεις για την ατομική και συλλογική μας προσπάθεια, για ό,τι καλύτερο σ' αυτόν τον τόπο, για ό,τι προοδευτικότερο στον κόσμο ολόκληρο».

Στη συνέχεια αφού αναφέρθηκε στα εγκληματικά σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων επισήμανε: «Ομως η ειρήνη, τα δίκαια των λαών, η υπεράσπιση της κυριαρχίας της πατρίδας, ο γνήσιος πατριωτισμός και η διεθνής αλληλεγγύη είναι ιδανικά και στόχοι που παραμένουν ζωντανά στην ψυχή του λαού μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ