Τρίτη 13 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Η φωνή του ΚΚΕ θα φτάσει παντού

Πικετοφορία διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή, 16/6, η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ ενάντια στον αποκλεισμό του Κόμματος, αλλά και άλλων κομμάτων, φορέων κλπ., από τα ΜΜΕ. Η πικετοφορία θα ξεκινήσει στις 7.30μ.μ. από την πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ επισημαίνει ότι «αυτή είναι μόνο η αφετηρία ενός οργανωμένου πολιτικού ανοίγματος της ΚΟ Μεσσηνίας με στόχο να καταγγείλει στο λαό και στη νεολαία την τακτική της πλήρους αποσιώπησης ή της διαστρέβλωσης των θέσεων του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος από τα κρατικά και τα ιδιωτικά κανάλια».

«Προειδοποιούμε - σημειώνεται - τους κ.κ. διαμορφωτές της κοινής γνώμης και τα κέντρα που οργανώνουν αυτό το συστηματικό αποκλεισμό ότι θα αντισταθούμε και θα αναχαιτίσουμε αυτή την επιδίωξή τους, δηλαδή το πέρασμα της νέας τάξης, την εξασφάλιση συναίνεσης λαϊκής στην πολιτική τους. Η φωνή του ΚΚΕ θα φτάσει παντού στο νομό και θ' ακουστεί από το λαό μας».

Η ΠΕΑΕΑ Πετρούπολης

Την έντονη διαμαρτυρία του για τον αποκλεισμό του ΚΚΕ και των άλλων μικρών κομμάτων από τα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια, καθώς και για τον αποκλεισμό των στελεχών τους από τις συζητήσεις με εκπροσώπους κομμάτων, εκφράζει το Παράρτημα Πετρούπολης της ΠΕΑΕΑ, που συνεδρίασε εκτάκτως για το θέμα αυτό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ