Τρίτη 1 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ - ΝΑΣ - ΕΕΔΥΕ - ΟΓΕ
Ολοι στα συλλαλητήρια καταδίκης του ιμπεριαλιστικού εγκλήματος

Στις 7 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα και στις 8 μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη

Νέες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, και καταδίκης των ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων διοργανώνει σήμερα το εργατικό και το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα στις 7 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα και πορεία στην αμερικάνικη και ισραηλινή πρεσβεία.

Στο συλλαλητήριο καλούν η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ), η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, (ΟΓΕ). Λαός και νεολαία να διαδηλώσουν και να απαιτήσουν:

  • Να σταματήσει αμέσως η ισραηλινή επίθεση.
  • Να απελευθερωθούν οι Παλαιστίνιοι και οι Λιβανέζοι κρατούμενοι από τις φυλακές του Ισραήλ.
  • Να αποκτήσουν οι Παλαιστίνιοι τη δική τους χώρα με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Σε αντίστοιχη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, καλούν επίσης σήμερα η ΝΑΣ, το ΠΑΜΕ, η ΕΔΥΕΘ και οι Σύλλογοι Γυναικών. Το αγωνιστικό ραντεβού εκεί είναι στις 8 μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου.

Σήμερα, επίσης, στην Κατερίνη στις 8 μ.μ., στο «Σιντριβάνι» διοργανώνουν συλλαλητήριο η Επιτροπή Ειρήνης, η ΝΑΣ Πιερίας, η ΔΑΣ Κατερίνης.

Στο Ηράκλειο, επίσης, σήμερα πραγματοποιείται μηχανοκίνητη πορεία στις 6.30 μ.μ. στην παραλιακή οδό Ηρακλείου (παλιά ΚΤΕΛ Χανίων) που διοργανώνουν η ΝΑΣ, η «Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών» Ηρακλείου, η «Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Ν. Αλικαρνασσού», η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ και Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου.

Παράλληλα, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ) Κορινθίας, προχωρά σε συγκέντρωση μεθαύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., στα Περιβολάκια στην Κόρινθο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ