Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το αίσχος τους δεν έχει όρια

Εφτασαν μέχρι εκεί! Να τηλεφωνούν από το γραφείο του υποψήφιου νομάρχη Πειραιά του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μίχα σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» για να τους ζητήσουν... ψήφο! Το περιστατικό έγινε προχτες το απόγευμα.

Κάλεσαν λοιπόν υποψήφιο της «Συμπαράταξης» και όταν εκείνος ζήτησε να μάθει από πού βρήκαν το τηλέφωνό του, τότε η απάντηση ήταν: «Ξέρουμε ότι είστε δραστήριος και γι' αυτό σας καλέσαμε». Και όταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είπε «ναι, είμαι δραστήριος και είμαι και υποψήφιος με το Σπύρο το Χαλβατζή», το τηλέφωνο αυτομάτως έκλεισε...

Είναι γνωστό ότι και οι υποψήφιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ παίζουν πολύ με τα γνωστά SMS το τελευταίο διάστημα και στέλνουν διάφορα μηνυματάκια στα κινητά προς πάσα κατεύθυνση. Δηλαδή, είναι πολύ πολύ παραπάνω από ενοχλητικοί. Αλλά ότι ο κατήφορός τους δεν έχει όριο, ότι θα έφταναν δηλαδή στο αίσχος να ζητούν ψήφο και από υποψήφιους άλλων συνδυασμών, δεν το φανταζόμασταν. Το μόνο που έχουμε να πούμε στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ