Τρίτη 1 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σχέσεις...

ΣΥΜΦΩΝΑ με τις τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες, στην Ελλάδα έπαψαν να υπάρχουν εργαζόμενοι, είναι όλοι "απασχολήσιμοι". Μάλλον για να έχει την ίδια κατάληξη με το... "αναλώσιμοι"!

****

Οντως, αυτές οι κυβερνητικές προτάσεις για τις εργασιακές σχέσεις, αποτελούν τομή. Ο "απασχολήσιμος" αποκτά μεγαλύτερη σχέση με την εργασία (θα δουλεύει περισσότερο), ενώ... παύουν οι σχέσεις του εργοδότη με μισθούς, οκτάωρα, ασφάλιση και άλλα τέτοια.

****

Οσο για την κυβέρνηση αποκαλύπτεται για μια ακόμα φορά ότι... ουδεμία σχέση έχει με τα συμφέροντα των εργαζομένων που επαγγέλλεται.

****

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ πώς αντιλήφθηκε τη διαδήλωση που έκαναν οι παλαιοημερολογίτες για τις νέες ταυτότητες, μπροστά στη Βουλή, ο Σημίτης, αλλά αν έχει την εντύπωση με τα μέτρα που παίρνει ότι θα τον αντιμετωπίσουν και άλλοι... με το σταυρό στο χέρι, κάνει μέγα λάθος.

****

ΠΑΛΙ φασαρία έγινε σχετικά με το ότι στις εκδόσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τα νησιά του Αιγαίου, έχουν στους χάρτες το χρώμα των χωρών "μη μελών" της ΕΕ. Να μην ανησυχούν οι φανατικοί ευρωλάγνοι της χώρας. Ο,τι και να δείχνουν τα χαρτιά και τα νησιά του Αιγαίου έχουν τα ίδια προβλήματα με την υπόλοιπη Ελλάδα. Αρα... μέσα είναι.

****

Εκτός αν μερικοί εκτιμούν ότι... αν αλλάξει το χρώμα, θα αλλάξουν και οι επεκτατικές αναφορές διαφόρων στρατοκρατών της Αγκυρας.

****

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ για τις φορολογικές δηλώσεις έληξε. Οσοι προλάβατε, προλάβατε. Τώρα μπορείτε να αναμένεται τα αποτελέσματα, συνιστούμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση κι ως γνωστόν το τηλέφωνο του Κέντρου Πρώτων Βοηθειών είναι το 166.

****

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ οι δηλώσεις των παικτών των δύο ομάδων που θα παίξουν στο σημερινό ελληνικό ντέρμπι, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Είχαν όλες παλμό, πάθος, θέληση για τη νίκη και... ωραίους υπότιτλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ