Σάββατο 31 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πο, πο, κόσμος!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΟΣΜΕ!Ιστορικά γεγονότα, 150... "ανένταχτοι αριστεροί" θέλουν να προχωρήσει ο διάλογος για την Κεντροαριστερά. Τι λες, βρε παιδί μου! Μιλάμε για πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία άνευ προηγουμένου!

***

Μάλιστα, οι αρμόδιοι αναφέρουν ότι μπορεί και να γίνουν ...600, οπότε φτάνουμε πλέον στα όρια του ...Εθνικού Διχασμού!

***

Οπωσδήποτε ο πρωθυπουργός δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποδεχτεί τις προτάσεις της... λαοθάλασσας που αποκαλείται "Δίκτυο της Κεντροαριστεράς" και να τις κάνει πράξη. Εδώ μιλάμε για κοινωνική πίεση.

***

Τώρα για ποιο λόγο δεν αλλάζει την οικονομική του πολιτική, ενώ το θέλουν διακαώς 10 εκατομμύρια Ελληνες, είναι άλλη ιστορία.

***

Απορία: Αυτοί οι "ανένταχτοι αριστεροί", που ξεκινάνε την όλη διαδικασία υπό την εποπτεία του Π. Παρασκευόπουλου, αν ήταν... "ενταγμένοι", τι δουλιά θα κάνανε; Υπάλληλοι στη Χαριλάου Τρικούπη;

***

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουμε τον κ. Καπετανίδη, που είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Θεάτρου Σκιών. Να οριστεί, πάραυτα, πρόεδρος του Δικτύου ...λόγω ειδικότητας.

***

ΕΝΤΥΠΩΣΗ προκάλεσε η εμφανώς αναβαθμισμένη παρουσία του Συνασπισμού, στο Συνέδριο της Πολιτικής Ανοιξης, αφού παραβρέθηκε ο πρόεδρός του Ν. Κωνσταντόπουλος. Αδικα, όμως. Είναι λογικό τα κόμματα που θητεύουν τα τελευταία χρόνια στον... εξωκοινοβουλευτικό χώρο να αλληλοστηρίζονται.

***

ΛΟΙΠΟΝ έχουμε και λέμε: Αν λειτουργούσε κανονικά η κάμερα, αν δεν υπήρχαν μπροστά κολόνες, αν δεν είχαν βρει ταξί, αν δεν ήταν μεταμφιεσμένοι, αν δεν είχαν κλέψει ένα άλλο αμάξι, τότε θα είχαν συλληφθεί οι εκτελεστές της "17 Νοέμβρη".

***

Κι εμείς, αν δεν είχαμε ψυλλιαστεί τόσα χρόνια τι παιχνίδια παίζονται με αυτή την υπόθεση, θα ...τα πιστεύαμε όλα τούτα.

***

ΝΕΕΣ μεγάλες αυξήσεις στα φάρμακα ψήνονται σε ολόκληρη αγορά και το κράτος αδιαφορεί. Κι εμείς απορούμε πώς το τόλμησε ο φαρμακοβιομήχανος Γιαννακόπουλος κι αγόρασε παίκτες 1 δισ. για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ