Σάββατο 31 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πικετοφορία στη Θεσσαλονίκη

Η Οργάνωση Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ καλεί τους νέους και το λαό της πόλης να καταδικάσουν την ιδεολογία της ναρκο-υποταγής, παίρνοντας μέρος στην πικετοφορία - διαμαρτυρία, την Τετάρτη στις 4 Ιούνη και ώρα 7.30 μμ στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καταδικάζουν τις δηλώσεις του αναπληρωτή Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου και όσους τις ασπάζονται έμπρακτα στο όνομα της "Δημοκρατίας" και της "ελευθερίας του ατόμου", θέλοντας τη νεολαία φανατικό οπαδό της μαστούρας, πειθήνια μάζα στις ορέξεις του κεφαλαίου.

Η απάντηση στα αδιέξοδα και τη σαπίλα του καπιταλισμού, τονίζει η ΚΝΕ, είναι οι ανερχόμενοι αγώνες του λαού και η νεανική αντεπίθεση. Η πάλη για να έχουμε όλοι δουλιά, να έχουμε ελεύθερο χρόνο για δημιουργία, για το δικαίωμα στον πολιτισμό, την τέχνη, τον αθλητισμό είναι η προοπτική και τα οράματα του σοσιαλισμού.

Η ΚΝΕ αλλά και η ΚΟΘ καλεί όλους τους νέους και το λαό της Θεσσαλονίκης να δυναμώσει το μέτωπο ενάντια στα ναρκωτικά, να καταγγείλει τις δηλώσεις που μόνο πλασιέ ναρκωτικών θυμίζουν και να διεκδικήσουν λύσεις κόντρα στο συμβιβασμό με το πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ