Σάββατο 31 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ειρήνης

Συνεχίζονται οι πολύμορφες φιλειρηνικές εκδηλώσεις, που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, σε όλη την Ελλάδα.

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης διοργανώνει σήμερα Σάββατο στις 8 μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο του Αλσους Νέας Σμύρνης εκδήλωση με παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη, με την κωμωδία "Ο Καραγκιόζης Γραμματικός". Η γιορτή θα αρχίσει με μουσικοχορευτικό της Ενωσης Κρητών Ν. Σμύρνης - Π. Φαλήρου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει σήμερα Σάββατο εκδήλωση στο Δήμο Αγ. Κωνσταντίνου.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης διοργανώνει αύριο Κυριακή,στις11 π.μ.,συγκέντρωση και ομιλία μπροστά στο Δημαρχείο. Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης. Με την πορεία αυτή θα κλείσει το Δεκαήμερο Ειρήνης στην πόλη, κατά τη διάρκεια του οποίου στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο υπάρχει χώρος με ταμπλό, φωτογραφίες, αφίσες και ανακοινώσεις.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς διοργανώνει πορεία ειρήνης αύριο Κυριακή από το Μεταλλικό ως την πόλη του Κιλκίς.Τα λεωφορεία για τη μεταφορά των οδοιπόρων θα αναχωρήσουν στις 8.30 το πρωί από την πλατεία Ειρήνης.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει αύριο Κυριακή στο Αγρίνιο εκδήλωση με θέμα ειρήνη και λαϊκός πολιτισμός.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ