Σάββατο 31 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Οχι" στη ναρκο-εξάρτηση

Διήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει για τις 2 και 4 Ιούνη η ΔΑΣ Κερατσινίου

Διήμερο εκδηλώσεων με θέματα τη μάστιγα των ναρκωτικών, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος οργανώνει για την ερχόμενη βδομάδα η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Κερατσινίου". Οι εκδηλώσεις της Δημοτικής Κίνησης ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τα ναρκωτικά με σύνθημα: "Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και λέμε ΟΧΙ σε μια κοινωνία με ελεύθερα τα ναρκωτικά".Οι εργασίες της ημερίδας ξεκινούν στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου, όπου ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, παιδίατρος Β. Μάνος,θα μιλήσει για το θέμα των ναρκωτικών σήμερα, την πρόληψη και το ρόλο της πολιτείας.

Για σειρά πτυχών του θέματος θα μιλήσουν ακόμα η αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ, εκπαιδευτικός Ε. Μωραϊτου για το ρόλο του σχολείου στην πρόληψη και η ειδικευόμενη σχολική ψυχολόγος Ζ. Κωνσταντινίδου για τη νεολαία στη δίνη των ναρκωτικών. Θα ακολουθήσει ομιλία εκπροσώπου της ΔΑΣ για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην πρόληψη και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τις ερωτήσεις και παρεμβάσεις φορέων και παρευρισκομένων.

Το δεύτερο σκέλος των εκδηλώσεων της ΔΑΣ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Ιουνίου και η εκδήλωση, που θα γίνει στην πλατεία Πόντου στη Χαραυγή, είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον και την προστασία του, καθώς έχει άλλωστε την... τιμητική του, μια και η επόμενη, 5η Ιουνίου, είναι η Παγκόσμια Μέρα του Περιβάλλοντος. Η ΔΑΣ παλεύει για την προστασία του περιβάλλοντος με σύνθημα: Λέμε όχι στην επαναλειτουργία της ΔΕΗ, αγωνιζόμαστε για ένα αναβαθμισμένο περιβαλλοντικά και ποιοτικά περιβάλλον.Την εκδήλωση θα απασχολήσουν μεταξύ άλλων τα θέματα του εργοστασίου της ΔΕΗ, του βιολογικού καθαρισμού της Ψυττάλειας και του κοινού νεκροταφείου στο Σχιστό, ενώ τη βραδιά θα χρωματίσει με νότες το μουσικό συγκρότημα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ