Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΣΚ - ΟΤΕ
Παράνομη η πρόσληψη

Παράνομη είναι η διαδικασία για την πρόσληψη του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΤΕ, καταγγέλλει η παράταξη της ΕΣΚ - ΟΤΕ, καθώς, όπως σημειώνει, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η σχετική τροποποίηση του Καταστατικού του Οργανισμού, σύμφωνα με το νόμο 2414/96, που θα έδινε το δικαίωμα στο ΔΣ να προχωρήσει στην εφαρμογή του.

Η διεξαγωγή μάλιστα του διαγωνισμού με πρόσχημα τη δήθεν διαφάνεια και την αντικειμενικότητα, κινείται στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής της ιδιωτικοποίησης, και αποτελεί πράξη εκχώρησης του μάνατζμεντ σε ιδιώτες.

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αλλά και την υποβολή των προτάσεων της ΚΑΝΤΟΡ - υπογραμμίζει η ΕΣΚ - ΟΤΕ - είναι πως αγνοήθηκαν επιδεικτικά τα κριτήρια που η ίδια η κυβέρνηση είχε θέσει και πρυτάνευσαν άλλα..!

Η ΕΣΚ - ΟΤΕ, καλεί την ηγεσία της ΟΜΕ - ΟΤΕ να εγκαταλείψει την τακτική της ανοχής, και να παρέμβει αποφασιστικά. Να απαιτήσει το διορισμό διευθύνοντα συμβούλου με ευθύνη της Βουλής, διαδικασίες διαφανείς, και με αξιοκρατικά κριτήρια, στη βάση εξυπηρέτησης και διασφάλισης των δημόσιων και κοινωνικών χαρακτηριστικών του Οργανισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ