Τετάρτη 14 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο αντικομμουνισμός του Λαλιώτη...

Λένε ότι "το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται". Και τα αντικομμουνιστικά σύνδρομα, θα συμπληρώναμε.

Αυτά ακριβώς τα αισθήματά του δεν μπόρεσε να κρύψει ο Κ. Λαλιώτης, στη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης στο ΣΚΑΪ. Προσπαθώντας ν' απαντήσει σε επίθεση του δημοσιογράφου του "Ελεύθερου Τύπου", κατά της πολιτικής του, τον κατηγόρησε για αντιδημοκρατικότητα, όχι γιατί πιστεύει και προβάλλει το "νεοφιλελευθερισμό", αλλά επειδή - όπως είπε - κάποτε "υπήρξε προπαγανδιστής της ΚΝΕ"!

Φαίνεται ότι για τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ - που κάποτε ήθελε να "πλασάρεται" και ως αριστερός! - είναι "μέγα αμάρτημα" να συμμετείχε κάποιος κάποτε στην ΚΝΕ, μια νεολαιίστικη οργάνωση, απ' την οποία, μάλιστα, πέρασε πάρα πολύ μεγάλο μέρος, αν όχι η πλειοψηφία, της ελληνικής νεολαίας.

Βεβαίως, οι περισσότεροι που πέρασαν από την ΚΝΕ - κι ανεξάρτητα αν σήμερα διατηρούν ή όχι τις ίδιες ιδέες - νιώθουν περήφανοι που συμμετείχαν σε μια πολιτική οργάνωση νεολαίας, η οποία διαπνεόταν και διαπνέεται από υψηλά ιδανικά, πάλευε και παλεύει για την εθνική ανεξαρτησία, την κοινωνική απελευθέρωση, υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδας και του λαού μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ